Det gyldne mandags miks

VIND din egen GuaSha og jade rulle

REKLAME /Præmien sponsoreret af Complete Me

**KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN HAR FÅET EN MAIL – TAK TIL ALLE DER DELTOG!**

I sidste uge forærede jeg mig selv en jade rulle og en af de populære GuaSha sten. Måske det er ren volapyk I jeres ører eller har I mon hørt om trenden? Jeg er i hvert fald stødt på den en del gange nu og blev nysgerrig nok til, at nu skulle det prøves. Det er nemlig sådan at jeg jo ikke ligefrem bliver yngre og jeg er så heldig at vågne hver morgen og være ret hævet i hele fjæset. Har før rendt rundt med pestoglas og dåsebajer fra køleskabet, i mangel på bedre, presset mod ansigtet for at få det til at se normal ud igen. Så tænker at rullen er en ganske fin investering. Her til morgen lagde jeg den fem minutter i kølekskabet inden brug og det gjorde en kæmpe forskel. I kan læse mere om rullen her.

9d011a8f-8203-496f-b606-1a90d1af064d

GuaSha stenen opdagede jeg igennem de dygtige Miild piger, der flittigt bruger dem på deres Instagram stories. Det var ligesom dem der vakte min nysgerrighed. Den er god til ansigtsmassage og drænerer for væskeophobninger. I kan læse meget mere om den lige her.

I var mange der var interesserede i både sten og rulle da jeg delte dem på Instagram den anden dag. Derfor har Complete Me efterfølgende skrevet, at de gerne vil donere et sæt bestående af guasha sten og jade rulle til en af mine gyldne læsere.

For at deltage skal I smide en kommentar herunder, hvor I fortæller hvad, der er Jeres favorit, når det kommer til hudplejerutiner. Derudover må I meget gerne følge med I Complete Me’s fine univers lige her. (Dog ikke et krav for deltagelse).

Jeg trækker en heldig vinder søndag den 18/3 – Held og lykke!

Kh Lou

60 kommentarer

 • Mille

  Uh…helt klart rens og e-vitamin olie som “nat maske”…skøn blød hud om morgenen..Yay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Micellar og dagcreme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Det vigtigste for mig i øjeblikket er min dagcreme. Jeg var begyndt at døje med prikkende rødlig hud, men købte så en ny creme fra Clinique som virkelig gør underværker for min hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  En god dagcreme er vigtig for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  For mit vedkommende er mit nye yndlings produkt øjncremen fra Karmameju, den er helt fantastisk. Har hørt godt om jade rullen men både Gua Sha og den ville være meget velkommen som en del af min skønhedsrutine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har hørt så godt om jade rullerne så kunne være så spændende at vinde den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  En af mine favoritter er precleanse fra Dermalogica – den dufter FANTASTISK. Den dufter vitterligt af en lækker ansigtsbehandling. Den opløser al snavs og makeup, inden man renser efter med sin normale ansigtsrens. Får virkelig en følelse af velvære når jeg bruger den, så den skiller jeg mig aldrig af med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  En god natcreme hver aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita

  Sikke en lækker præmie. Ville enormt gerne prøve, mon ikke man kan rulle og massere under en amning 😊 min ynglings hudplejeritual er lange karbade med en velduftende bodyscrub.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  At give mig selv (tid til at lave) ansigtsmassage, når jeg smører min creme på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CK

  Jeg har efterhånden hørt så ufattelig meget godt om både GuaSha og jaderullen og det ville være en skøn luksus og anledning til at afsætte lidt mere “mig” tid 🙂 Derudover synes jeg jaderullen er ret smuk, så den må dælme gerne ligge fremme og trone på mit badeværelse ! 😀

  Min hudplejerutine er meget simpel og skåret helt ind til benet og med et lille udvalg. Især er min hud særligt glad for olie, dette både som ansigtsrens og til tørre ben.
  Dog må min ultimative yndlings hudplejerutine være noget så simpelt som at afslutte badet med et iskoldt gys ! Det gør jeg hver eneste gang, og jeg kan slet ikke forestille mig, at undvære det. Jeg ved ikke hvorvidt det “forskønner” mig, sådan udenpå – men skønhed er jo også det indefra og dér giver det mig en stor velvære 🙂

  P.s. jeg bor ej selv i Århus, men jeg elsker byen og holder meget af dine mange små ‘insider’ tips hertil !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg bruger Kalahari-produkterne. Virkelig lækre..med tre små børn, hvor den mindste er 6 mdr., er der begrænset med tid til en selv, og ansigtet kunne bestemt godt bruge lidt magi efter mange opvågninger i løbet af en nat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Saunagus og infrarød sauna…så det kunne da være rart med nogle nye hudplejerutiner, der kunne klares derhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Andersen

  Tak for alle de gode råd – også jer der kommenterer. Jeg har længe ønsket mig en rulle og har læst meget om gua sha. Mit bedste råd er godt med søvn, og olie under hudplejen, især her i kulden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg er faktisk en af dem, der skal tage mig sammen til at få ordnet hudplejerutinen, men ELSKET det efterfølgende resultat. Jeg elsker, pr jeg har fået fjernet min make up og få lagt en lækker maske (Oskias renaissance mask), rullet med dermaroller og sprøjtet med m2 nanospray, pestle & Mortars hyaluronserum og fugtighedscreme fra Bioeffect. Jeg bruger også frugtsyremasker og peeling – både mekanisk og kemisk og ELSKER også resultatet af dem🍀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Elsker at rense med mandelolie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  En god natcreme og ellers rigeligt med vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nielsen

  Det lyder meget spændende med både rulle og sten.
  Jeg renser mit ansigt både morgen og aften. Både mine renseprodukter og min dag- og aftencreme er tilpasset årstiden. En gang om ugen bruger jeg også en dybderensende maske.
  Jeg får hjælp til mine produkter hos Greenhouse, her i Aarhus.
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Rens er grundstenen i hudpleje for mig – så jeg husker ALTID at fjerne makeup og rense ansigt, også kl. 3 om natten 😉 Og så har jeg med tiden lært at ingredienser er vigtigere end brands…og det gælder jo alt, både serum, cremer, masker..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg bruger Facial Scrub fra Rudolph Care et par gange om ugen og jeg kan altid mærke på min hud hvis jeg har sprunget en uge over. Jeg har lige fået en ansigtstørbørste fra Karmameju som jeg også synes er rigtig god efterfulgt af en god økologisk ansigtsolie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg tørbørster mit ansigt nogle gange om ugen, samtidig med at jeg bruger scrubmaske fra Rudolph Care de dage jeg ikke tørbørster. Derefter bruger jeg en lille snip ansigts-olie, og så den normale embroylisse creme på toppen. Har længe haft et crush på den der jade-ruller som jeg har hørt skulle være fantastisk! Så jeg krydser fingre for held

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria V.

  Jeg bruger hudplejeserien fra Danish Skincare morgen og aften. Jeg har i mange år lidt af uren hud, men efter jeg investerede i disse produkter, er min hud blevet langt pænere og sundere end tidligere. Jeg elsker at eksperimentere med nye produkter, men det er begrænset, hvad der er råd til på en beskeden SU. 😀 Så jeg krydser fingre for, at jeg vinder konkurrencen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg bruger scrubcreme en gang om ugen, – men har haft kig på jaderullen længe, – så det ville være superlækkert! 🙂 Af ansigtscremer er jeg meget glad for den fra ADerma, den fede af dem. Og så mindsker den ovenikøbet porrene <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt

  Pudderdåsernes AHA serum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej, en skøn præmie! Vil meget gerne prøve begge dele.
  Det jeg prioriterer mest i min hudpleje er milde produkter uden parfume. Rens hver morgen og aften og masser af fugt i form af olie, serum og en god creme til sidst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ansigtsmassage med Rudolph Cares body balm 💆🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Super fed giveaway! Mine favorit produkter til hudleje er alt fra det døde hav – mudder, salt og creme. Det kan bare ét eller andet. Er generelt bare tosset med naturlige produkter, er helt sikker på at naturen kan kurere mange af vores problemer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Ansigtsmassage med anti age faceoil fra Ren, efterfulgt af øjencreme fra Avene er mine vigtigste hudplejerutiner for at holde hævelse, tørhed og irritationer nede. Jaderullen står aller øverst på min ønskeliste, krydser fingre for at jeg bliver den heldige!
  Tak for god læsning:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  Åh, den giveaway kommer som kaldet, for højt på min ønskeliste står nemlig sådan en rulle og en af de smarte sten, som jeg har været nysgerrig på siden jeg så Sara fra Youblush skrive om den.
  Min hudplejefavorit er helt sikkert olier; fx mandelolie fra Weleda eller Rømer, eller multiolie fra Ecooking, som er sådan nogle dejlige all-around produkter som virkelig gør noget godt for min hud. Elsker at de både kan bruges som makeupfjerner, til hårspidser, som fugt i ansigtet og til resten af kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Åh jeg kender så godt det der med at have kolde skeer i køleskabet til samme formål 😉 Jeg havde en ansigtsmaske liggende fra Avene, som jeg egentlig var lidt skuffet over. Jeg syntes ikke den gjorde noget godt for mig, og den fnulrede helt vildt. Men da jeg så blev syg for et par uger siden smurte jeg den ind 3-4-5 gange om dagen, fordi jeg blev så tør, og jeg tror at det reddede min hud lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Menika

  Jeg har en jaderulle stående øverst på min ønskeliste lige nu, så det ville være en skøn ting at vinde! 🙂 Min favorit i min hudplejerutine er Lushs “Full of Grace”-serum. Jeg har brugt den i mange år, og den kan slet ikke undværes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor er det dog nogle smukke produkter! Hvis de er bare halvt så effektive, som de er fine, så er jeg mere end tilfreds 🙂
  Min yndlingshudplejerutine er at tørbørste hele kroppen et par gange om ugen. Det er skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  God formiddag,
  jeg har jaderullen på min ønskeliste, så det ville være et hit.
  Jeg renser min hud grundigt, drikker godt med vand, tager e vitamin som er godt for huden, bruger serum, cremer som fugter og massere min hud ofte. Så har jeg en infrarød sauna og den er god for huden.
  En dejlig dag ønskes herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg har også hørt så meget om de jade-ruller, så nu kunne jeg da også godt tænke mig at prøve 🙂 En af mine favoritter når det kommer til min hudplejerutine er min “Midnight recovery”-serum fra Kiehl’s, i det her vejr med skiftende temperaturer er den helt genial til at sørge for, at min hud er fugtmættet hele dagen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg prøver altid at give mit ansigt en lille 5 minutters massage når jeg om aftenen putter serum på. Det giver lige lidt ekstra velvære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Plain as can be, men den del af min rutine, jeg aldrig slækker på (nok også fordi det er så simpelt), er at vaske mit ansigt med en bomuldsvaskeklud opvredet i koldt vand hver morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vand, fugt og solcreme er tre meget vigtige rutiner for mig. En god og mild fugtgivende ansigtscreme er efter min overbevisning vigtig for alle hudtyper – også den fedtede. Og så er det bare alfa omega at beskytte sig mod solens stråler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vand. Jeg lever ikke rigtigt før jeg har fået et stort glad om morgenen og har haft dyppet mit ansigt i koldt vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  At rense ansigt om aftenen og fjerne al make-up. Det føles så rart efter en hel dag. Og selvfølgelig også at drikke nok med vand – det er jeg dog lidt dårlig til af og til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har hørt om den nye trend og vil så gerne selv prøve den. Jeg lider en del af hovedpine, og har hørt massage med stenen skulle kunne hjælpe på det.
  Indtil for få år siden gik jeg ikke så meget op i hudplejerutiner. Nu bruger jeg beaute pacifiques produkter både morgen og aften. Derudover forsøger jeg at drikke rigeligt med vand, og spise masser sf frugt og grønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min vigtigste rutine er at drikke et glas vand morgen som det første og aften, som det sidste. Så husker jeg st då nok væske. Derudover er jeg virkelig glad for min bio oil, som jeg smører mig med hver aften. Har netop siddet i forgårs og kigget på både jaderullw og GuaSha, da jeg er så ‘heldig’ at ophobe massere af væsek grundet en stofskiftesygdom. Så jeg tænker det ville være optimalt at prøve med disse to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Jeg går rigtig meget op i hudpleje og bruger en masse lækkert morgen og aften. Bl.a pudderdåsernes t zone peeling og deres nye niacinamid. Men har længe gerne ville prøve en jaderulle, jeg har hørt så meget godr og det ser så rart ud! Og den sten ser for lækker ud, hvis jeg vinder skal jeg ha overtalt en til at give mig ansigtbehandlinger hele tiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg er ret glad for at give mig selv glidende cupping i mit ansigt med en silicone sugekop. Det er sådan en dejlig afslappende massage der samtidig virker opstrammende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan ikke gå i seng uden at have renset mit ansigt. Det er blevet helt rituelt at tage mig tid til mig selv – alene – når hverdagen raser med job og to små børn. Min hud er blevet meget pænere efter daglig rens – og så er jeg ret afhængig af serum😊🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Åh jeg har også længe haft kig på både jaderulle og GuaSha, fordi de ikke alene optimere produkter, men også i sig selv er virksomme. Det virker så selvforkælende med drænerende massage.
  Lige for tiden er jeg helt afhængig af øjencreme og mist for at føle mig gå-ud-af-døren-uden-for-meget-puffyness-klar hver morgen og tænker at rulle og sten kunne være en en kærkommen ødemknuser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puk

  Mit bedste hudpleje råd er at man altid altid altid (også efter x antal gin og tonics) skal tage sin make up af. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Min ansigtsolie fra Vølve samt tørbørstning af både ansigt og krop – kan redde selv den est trætte vinterhud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Rigtig lækker og “hjemmelavet” og fugtgivende ansigtsmaske…. ren øko honning, lad det sidde et kvarters tid og vask af. Ahhh:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En serum og god fugtgivende creme er livsnødvendigt for mig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Jeg elsker min natcreme fra clinic.. den fugter min hud max uden at gøre den fedtet 🙂 men jeg kæmper også med “hævet ansigt” om morgenen og tænker jaderullen kunne være et hit her hos mig 🙂 💫🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sophie

  Mine hudplejerutiner er på et absolut minimum for tiden og det skal der virkelig laves om på. Det, jeg holder allermest af, lige for øjeblikket er nærmest at komme i bad, uden børn, der hænger på mig, bruge både shampoo og balsam og rede håret ud bagefter for så at komme lidt fugtighedscreme i ansigtet 😉

  Men sådan en jaderulle har jeg ønsket mig i mange år, så jeg krydser <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  En jaderulle er mit Drømmeønske🍃🌸🍃
  Øjencreme er utrolig vigtig for min rutine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Ansigtsmassage med en god ansigtsolie👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg er vild med at forkæle mig selv med en god dybderensende ansigtsmaske, når der er tid til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Jeg har længe ønsket mig en Gua sha og egentlig også en jaderulle. Men hvis man skal købe alt der findes i den her hudpleje jungle, så bliver man sgu ruineret 😉
  Jeg er mega fan af tørbørstning med Karmamejus børster. Det vækker virkelig trist hud til live igen. Jeg er sikker på at dette, kombineret med en Gua sha og en jaderulle vil få min hud til at shine 😀 Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min favorit blandt mine hudplejerutiner er at massere min fugtgivende ansigtsmaske med rosenduft fra Julique ind i huden.

  Jeg håber meget på at vinde denne fine jaderulle til mine daglige hudplejerutiner i fremtiden🍒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej, jeg har så længe ønsket mig en jaderulle. Krydser fingre nu.
  Min favorit bland hudpleje, er at bruge min dermarulle for derefter at tage min origins maske på. Det giver den virkelig et boost!
  Dejlig konkurrence <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er stor fan af PHformula produkter – men har også hørt rigtig meget godt om disse jade ruller, så jeg kryser fingre for at vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er selv ret vild med sådan en Foreo maskine til rigtigt at få renset ansigtet godt om aftenen 🙂 Jeg er ret vild med at prøve nye ‘gadgets’ i min hudplejerutine, og elsker at prøve nye ting til huden. Er altid på udkig efter noget, der kan gøre min hud smukkere! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Det må klart være min dermaroller, uden tvivl.

  Men en jade rulle er MEGET velkommen hos mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gyldne mandags miks