forårs fristelser

#morgenudenfilter | vind din egen Tassimo maskine

Tassimo kiggede indenfor i den gyldne ghetto for at filme en #morgenudenfilter hos os – lidt grænseoverskridende at byde indenfor på den måde (og uden make-up). Men det er som sagt en #morgenudenfilter, som skal vise hvordan vores morgener typisk ser ud. Det er en fin lille film, der er kommet ud af det 🙂 Og det skal lige siges, at jeg virkelig har god tid om morgenen, så den er god nok.. Don’t hate me!


IMG_0089

En morgen hos os er faktisk aldrig ens – dog med den lille undtagelse, at jeg hver morgen lige tager 5 min, hvor jeg lige sidder med kaffen og tjekker verdenssituationen. Tit aflæst igennem instagram.. Jeg mærker en kæmpe forskel, de dage jeg har morgenmøder og skal en time tidligere afsted. Det hele skal være lidt mere struktureret og planlagt og hyggestunderne er skåret væk. Er svært fan af de langsomme morgener med tid til at bygge legotårne eller stene lidt Ramasjang med den lille frøken (og selvfølgelig min lille kaffestund).

Kaffe er unægtelig en skøn del af min hverdag. Sjovt nok er det først blevet en integreret del af min hverdag efter at jeg er blevet mor og den lille frøken har rundet de 2 år. Før det var kaffe noget, der blev nydt når jeg i ny og næ var på café og meget sjældent herhjemme. Men ja, der er der kommet andre boller på suppen og nu er det herhjemme jeg nyder den bedste kop kaffe og har mit fredelige øjeblik med den sorte drik. Bare tanken kan virke beroligende på mig 😉

IMG_0006

KONKURRENCE:

 2 af Jer kære læsere får nu chancen, for at vinde en Tassimo  Vivy maskine med kaffekapsler af  to af deres kaffenyheder Tassimo Ebony og Tassimo Café au lait.

Tassimo er en fuldautomatisk kapselmaskine til varme drikke bla. kaffe, te og kakao. Alle Tassimo-kapsler fra Gevalia er certificerede i henhold til standarder for bæredygtighed fra Rainforrest Alliance.

20152

For at deltage skal I smide en kommentar her i kommentarfeltet, hvor I fortæller hvad det bedste ved Jeres morgen er. Derudover må I selvfølgelig gerne give mig et like ovre på den dersens facebook (ikke noget krav for deltagelse).

Jeg trækker de 2 heldige vindere tirsdag den 10/3 kl 21.00 – Held & Lykke 🙂

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Tassimo – ord og holdninger mine egne.

Skriv en kommentar

 • Ida V.R.

  Det bedste ved mine morgener er den varme te og morgenmaden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bang Kehling

  Det bedste ved min morgen er, når min datter vågner og siger hun ikke kan “nove” mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  De bedste morgenener er når jeg kan sove længe, solen skinner og jeg kan nyde min kaffe på altanen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det bedste er at man ikke kængere føler at man står op midt om natten pga. den lyse tid – det er fedt! Og alle i familien virker gladere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Nu hvor foråret er på vej er det bedste ved mine morgener’ at starte kaffemaskinen, så en rundtur i haven sammen med hunden der efter ind til kaffen og sidde og drømme om at snart kan den drikkes ude på terrassen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Mine bedste morgener er fem, hvor jeg i ro og fred kan sætte mig ned og nyde morgenmaden og en god kop kaffe, og det må gerne ske i natten foran fjernsynet 🙂 Aaaahhh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  det bedste ved min morgen er uden tvivl (efter at have børstet tænder og vasket ansigt) at få en god stærk kop kaffe og min morgensmøg!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Rasmussen

  Min bedste morgen er i weekenden, da jeg har alt for travlt i hverdagen. Der er kaffen en luksus, hvis jeg kan nå at lave den.
  Lørdag morgen er måske helt klart den bedste morgen med nybagte boller, et blødkogt æg og en kop kaffe, alt imens Mads og Monopolet er i radioen.
  Så ved man bare at weekenden er startet, en helt og aldeles fremragende morgen ☺️

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Den dejligste morgen er en morgen uden vækkeur. Vågne lige så stille og høre fuglene udenfor på en forårsdag. Så stå op og koge et æg og spise dejligt rugbrød til og så KAFFE ☕️ I love it ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, hvor er jeg viiiiild med den video! Har set den flere gange nu, og hvor ville jeg gerne prøve at overnatte hjemme ved jer, haha. 🙂 Det ser super hyggeligt ud, og hvor må I bare nyde den ekstra tid om morgenen. Jeg gruer for den dag jeg skal starte på arbejde igen – så skal vi nemlig ud af døren før fanden får sko på – desværre. Det gør helt ondt i hjertet bare at skrive det her… :'( Må virkelig finde en anden løsning.(!)

  Det bedste ved min morgen (og det som starter en god dag) er helt klart den latte der står klar til mig på køkkenbordet. Pierre laver altid to kopper inden han kører hjemmefra senest kl. 6. Alt afhængig af hvornår børnene og jeg står op, skal den måske en tur i mikroen for at kunne drikkes 😉 – men skidt pyt… Bare det at der står en balje (jep, vi har stoooore kopper 😉 latte klar til mig. Ahhh… Så kan man klare det hele. Også havregrød i håret (tak Luc).

  Nu har jeg lige set videoen igen (jeg sagde jo jeg var vild med den ;), og hvor må den være guld værd for jer. Den giver så fint et billede af en smuk familie med ro omkring sig. Gad vide hvordan en video herhjemme ville se ud..? Det kunne egentlig være sjovt (og lidt grænseoverskridende) at blive filmet.

  Rigtig god dag smukke Lou. Sorry for romanen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Christine Tandrup Lassen

  Det bedste jeg ved om morgenen, er når min søn – efter at have fundet vej ind i vores seng i nattens løb – smækker en arm om mig og siger, han elsker mig – eller spørger om der mon er tid til et morgenbad og når han og hans tvillingesøster bare generelt virker tilfredse og udsovede og har ja-hatten på (og her ligger der så desværre mellem linjerne, at det ikke altid er normen).
  Og ellers er jeg især stor fan af weekend-morgener, hvor børnene leger, ser fjernsyn eller putter hos os, mens vi langsomt vågner – eller lige tager en time mere, hvorefter vi diskuterer/lægger dagens planer 🙂

  Kaffe-delen af mine morgenritualer består i hverdagene ad stjålne slurke fra min kærestes jumbo-kop, mens vi væver rundt om børnene og hinanden – og i weekend ofte af min egen jumbo-kop, nydt alene i køkkenet sammen med min morgenmad og radio-lytning, før jeg går i gang med oprydning eller lignende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved en morgen er når, alt er planlagt, lagt frem og klar til en ny dag. Når pigerne er i godt humør og der lige er 5 min. Til at rydde op, så vi kan komme godt ud af døren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  Selvom vi er 2 voksen og 2 børn der skal ud af døren, synes jeg vi har nogle fantastiske morgner, ingen stress. Min mand hopper i bade mens jeg laver madpakker og finder morgenmad frem. Når han er færdig har jeg fået børnene op og vi spiser alle morgenmad sammen, ungerne for lov at se tegnfilm og min mand og jeg kan snakke sammen. Når der er spist smutter jeg i bad mens giver min mand ungerne tøj på. Og så er alle mand klar til at komme ud af døren kl 7.30

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Larsen

  Det allerbedste er ungernes søvndrukne morgensmil og deres rustne stemmer, det bliver jeg aldrig træt af <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Schelde

  Når jeg kan sove længe og spise lækker morgenmad med frugt og en thebirkes.
  Jeg har fødseldag den 10. Marts, så man kunne jo håbe!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Det bedste ved min morgen må unægteligt være min morgenmad, som er en sund og rar start på dagen. Jeg er blevet meget glad for chiagrød med bær, men får også ofte skyr eller proteinpandekager. Så er en kop kaffe ved siden af jo heller ikke værst! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine morgener er tidlige og tidspressede. Jeg står op før alle andre og nyder hundelufteturen mens alle andre sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  det bedste om morgenen er klart når vores datter alma med øllebrød i hele hovedet stikker mig et smøret smil og et gd´morn
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Det bedste ved min morgen er helt sikkert min mand henter kaffe og så drikker vi det i sengen, mens vi snakker om dagens gøremål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Elkjær Andersen

  Det bedste ved mine morgener er helt klart “morgenkrammet” fra mine 3 dejlige unger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Christiansen

  Det bedste om morgenen er at se min lille glade søn, det giver super med energi til en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Janner

  Det bedste er at ligge længere og putte med ens kæreste! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er intet godt ved mine morgener! Jeg hader dem, min mand hader dem og mine børn hader dem! – altså de dage vi skal afsted. Det tager næsten to timer at komme ud af døren, og det selvom alt er gjort klar dagen før. Jeg er desuden blevet priviligeret med små børn der sover til kl. 8-9 stykker hvis de får lov. Derfor er det gode ved vores morgener når vil får lov at sove til vi vågner og kan bruge to timer på at tage tøj på og spise morgenmad – i ro og fred. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg elsker de rolige morgener og står derfor også op i god tid! Der findes ikke noget bedre end en dejlig morgenmad med en lækker kop kaffe – det skal der simpelthen være plads til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Det bedste er de ekstra 5 minutter man har i sengen når man snoozer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det bedste er de morgener, hvor der er tid til at ligge lidt længere og putte med min skønne mand og vores dejlige søn i sengen 🙂 Og så den stille stund under morgenmaden, hvor vi i fællesskab vågner 🙂

  Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Det bedste ved vores morgener er fælles stille opvågning over morgenmaden med børn der fortæller om nattens drømme og forventninger til dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Det bedste er at hygge med ungerne over morgenmaden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved min morgen er, når jeg vågner før vækkeuret ringer og solen skinner på mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Er rent faktisk slet ikke en fan af morgener hvis jeg skal være helt ærligt. Men jeg elsker når jeg skal møde sent og har tid til at tulle rundt og være mere omhyggeligt med alting :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at tage et hurtigt bad, lave børnenes morgenmad, så en kaffe, og med den i hånden vække ungerne og sidde sammen og starte dagen – smil 🙂
  Sådan en maskine ville i høj grad forbedre kaffetåren – jeg xx fingre
  Ax

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det bedste ved mine morgener er tid. Jeg står gerne lidt tidligere op end nødvendigt for at give mig selv tid til at tjekke nyheder, lave den gode stempelkaffe og spise morgenmadsvafler. Så for mig er en morgen med god tid lig med en god start på dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved mine morgener er, at vi aldrig har travlt. Jeg er hjemmegående, så vi har god tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Stenger

  Morgenkaffen, så klart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria ørum

  Det bedste ved mine morgener er min mand 🙂
  Jeg fungerer absolut ikke om morgenen og min mand sørger for, at madpakkerne bliver smurt, morgenmaden serveret og morgenkaffen står på bordet, jeg skal bare hoppe i bad og sætte mig til bords.
  Så vil gerne glæde ham med et lettere løsning til morgenkaffen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  At kaffe dufter bedst om morgenen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Det bedste ved mine morgener er min tid med en stille meditation som går mig klar til alle dagens udfordringer. Det virkelig selvforkælelse og kan anbefales til alle <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved morgener er, når jeg vågner af mig selv og dynen nærmest har spist mig, alt imens jeg ligger og dagdrømmer 🙂

  Fingrene er krydset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er absolut ikke noget morgenmenneske, og det er ikke blevet nemmere af , at jeg skal meget tidligt op for at pendle på job. Jeg løber om kap med tiden og multitasker på bedste vis. Men min datter minder mig om, hvad livet handler om, og at nyde de små vidunderlige øjeblikke, som selv en travl morgen kan byde på. Det handler bare om at se dem og værdsætte dem. Disse øjeblikke fylder mig med kærlighed og glæde, som giver et godt afsæt for dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah skytte

  Det bedste ved min morgen er helt klart min kaffe og min smoothie…… jeg føler jeg starter dagen med et indvendigt kram og det er skønt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Det bedste ved morgenen er i weekenden at blive i sengen og se tv. Nyder det da der er travlt i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det bedste ved mine morgener er at kunne sidde helt alene i stilhed og nyde dagens første kop kaffe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Hørdal

  det bedste ved mine morgner er at se min søn og kalde på ham stille og roligt og bare nyde hans smil <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Det bedste ved morgener er at stå tidligt op, før alle andre og sidde lige så stille og nyde stilheden med en god kop kaffe i hånden. Det er ren win win, de andre får lov til at sove længe og jeg får kaffe og stilhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en fantastisk præmie!
  Jeg elsker at få klaret min træning fra morgenstuden og efterfølgende at have god tid til at få et bad og gøre mig klar til at komme ud af døren. Så kan det kun blive en god dag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Kys og kram fra min lille dreng på 1½ år, så kan man ikke lade være med at smile og blive glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine morgener er ret fantastiske for tiden, jeg er nemlig på barsel og går bare og glæder mig til at lillebror melder sin ankomst:-) Det allerbedste er at jeg har god tid til at sende mand og barn afsted i højt humør. Morgenkaffen og de lange bade (når alle er ude af døren) er heller ikke så tossede:-) Vores kaffemaskine er dog blevet utæt, så det ville være fantastisk med en ny – især nu hvor vi skal have en baby i huset igen;-) Hav en dejlig dag! KHer og krydsede fingre, Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstrøm

  Vågne med fire katte i sengen, lave kaffe, tilbage til sengen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Først et varmt brusebad i fred og ro efterfulgt af en kop morgenkaffe – Den perfekte start på dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  De bedste morgener er dem hvor alle er glade og det hele kører på skinner. Når både børn og voksne så er sendt afsendt, glæder mig til den første kop morgenkaffe på jobbet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Det bedste ved mine morgener er den kop kaffe jeg tager med i bilen. Jeg møder kl. 7.00 – 45 min fra hjemmet, så der er prioriteret at sove længst muligt og nuppe kaffen i bilen og morgenmaden på jobbet. I weekenderne er det helt anderledes – der render vi alle tre gerne i nattøj flere timer, laver lækker morgenmad, leger, ser tv osv.
  Prikken over I’et til både hverdag og weekend ville være denne maskine. Luksus med lækker kaffe istedet for den instante der er hurtigst at lave til hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ísbjörg

  Når min kæreste også er hjemme. Alt er bare meget bedre når han er der – selv tandbørstning og havregryn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Mine morgener starter som regel med, at jeg bliver vækket af enten min lille pige på tre et halvt eller min store pige på fem eller dem begge to på én gang, og det bedste er at ligge og putte og hyggesnakke lidt, inden vi står op og går i gang med dagens rutiner. Jeg er studerende lidt endnu og har godt med tid og overskud om morgenen, og jeg gruer lidt for, når den store starter i skole lige om lidt og skal møde klokken 8:00 – det er tidligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin c

  Det bedste ved min morgen var at vågne ved siden af min datter ca 10 minutter før vækkeuret ringede <3 Så jeg tog hendes hånd og havde tid til at ligge og nyde hendes vejrtrækning og søde ansigt 🙂
  At jeg så har verdens bedste kammerat oveni hatten gjorde kun min morgen endnu bedre, da min telefon ringede og han tilbød at køre os til børnehaven så vi slap for den lange tur på cykel i slud og kulde 🙂
  Håber også du har haft en morgen med skønne mennesker omkring dig
  God dag
  kh Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  det bedste ved min morgen er når Magnus 1½ år vågner at vi har tid til at ligge og putte og hygge os inden vi står op og går vi ud i køkkenet og laver kaffe, spiser morgenmad og ser ud af vinduet og ser på alle de travle mennesker der fare afsted, det er en fast ritual da Magnus elsker at se ud på verden – for mig er det vigtigt at vi har god tid til at hygge så vi kan starte dagen stille og roligt – min kaffe består pt af Ness kaffe da min kaffemaskine er stået af for ½ år siden!
  Ønsker dig og din familien en rigtig dejlig Morgen 🙂

  Kærlig Hilsen
  Magnus og Pia Hasen
  missangelph@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane leander Jensen

  Det bedste ved morgen er når jeg hygger med mine børn inden de skal i skole . Vi hygger ved morgenbordet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det bedste ved min morgen er faktisk den tid jeg giver med med morgenkaffen foran computeren, hvor mails og blogs lige tjekkes.
  Pt. står den dog på nescafe, så det ville være så fantastisk, hvor den kunne skiftes ud med bedre kaffe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  det bedste ved min morgen er en god kop kaffe yoghurt og noget frugt sammen med min mand og 3 børn og have god tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine omø

  Det bedste ved min morgen er helt sikkert at høre små fortrin i gangen og derefter en grinende 2 årig i døråbningen. Det er den hyggeligste måde at vågne på, næsten uanset hvad klokken er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Det bedste ved mine morgener er at have god tid, at høre noget godt musik og nyde lidt alene tid inden jeg vækker resten af familien. Elsker at få en stille og rolig start på dagen.
  Jeg står hellere op en time tidligere end nødvendigt end at have travlt om morgenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted

  Det bedste er om morgen sidde stille og nyde sin kaffe sammen med familien og kan snakke med vores teenager inden de skal i skole. Manden sørger for at rydde op og er kærlig ❤️❤️
  Hvor ville det være dejligt at vinde den skønne præmie og nyde kaffen på en anden måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Puha, jeg skal hjemmefra kl 5:15 hver morgen, så det bedste ved min morgen er, at den er hurtig overstået 😉 Der er heldigvis friskbrygget kaffe lige så snart jeg træder ind af døren på arbejde 🙂
  Jeg er lidt jaloux på jer med lange, skønne morgener – det drømmer jeg om at få 😉
  Toenning@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eliane Petersen

  Det bedste ved mine morgener er et hurtigt bad og så sidde og drikke kaffe med den mand jeg elsker. Sidde og glæde sig til den nye dag og nye oplevelser. Det ville da være hyggeligt at gøre det til kaffe fra Tassimo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved mine morgener er mine to kopper kaffe i fred og ro. Kæresten står først op en time senere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Kaffen er altså suveræn om morgenen, uha det smager godt. Men det bedste om morgenen er også, at vi ikke er nogen morgensure her i familien, folk er glade og veludhvilede og vi har det hyggeligt. Og så er der ofte et helt specielt lys om morgenen, som jeg holder meget af. Tænk at kunne nyde det lys og de dejlige mennesker i min familie med en skøn kop mokka fra Tassimo. Det har jeg ønsket mig i flere år, faktisk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Det bedste ved min morgen er når jeg sidder med min morgenmad, – foran min lysterapilampe (om vinteren) og samtidig læser i en god bog, mens jeg glæder mig til dagen der ligger foran mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Det bedste ved mine morgener er da helt bestemt at nyde en dejlig varm kop kaffe med stimet skummetmælk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det bedste ved min morgen…. Bum bum.. Den er svær..

  Er det, at blive vækket kl 05.00? Eller at være sindssygt træt hver morgen, fordi det mindste krapyl har været vågen i løbet af natten?

  Det bedste er nok, at få lov til at sove længe i weekenden, når min mand står tidligt op med børnene. Så er det bare mig tid og ro og fred. Det er en god start på dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Det bedste ved min morgen er, at min søn altid er så glad om morgenen (det er han nu generelt, men altså sådan ekstra glad og frisk). Det er skønt at starte en ny dag med smil og knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved mine morgener er morgengåturen med hunden. Det er simpelthen fantastisk at se “verden” vågne op og indeånde den friske morgenluft, imens man selv vågner op og gør klar til en ny dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Det bedste hver morgen er den første kop kaffe efter gåturen med hunden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Meget simpel men SÅÅÅÅ livsbekræftende…at se mine 3 dejlige børn vågne op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura B

  Det bedste ved min morgen er helt klart når jeg sætter mig i sofaen foran tv’et med morgennyhederne og spiser morgenmad. Det tager som regel kun 10 min (mere tid har jeg ikke), men det er skønt.
  – og så er jeg faktisk ret glad for det øjeblik når man går fra entreen og ud i den friske luft. Jeg elsker morgenluft, uanset vejret. 🙂

  Mvh. Laura B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Efter jeg er holdt op med at ryge er det bedste ved min morgen helt sikkert min kaffe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  Der blev jeg godt nok lige rørt! Hold da op, hvor håber jeg, at få en så skøn datter og min egen lille familie, som din søde Lou. Skøn video! 🙂

  Jeg er altid på farten om morgenen, så “Kantine Lone” på gymnasiet har altid kaffen klar, inden jeg skal til time. Det er nu det bedste ved min morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Holbech

  Det bedste ved min morgen er tid og ro til, at vække mine skønne børn og dejlige mand. Jeg er af den overbevisning, at tid og ro er medvirkende til, en god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det store kram og de mange godmorgenkys, man får hver morgen (og lidt for tidligt) som mor. Og så kaffen! Åh gud kaffen!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  At vi har god tid – både til at drikke kaffe og se Ramasjang 🙂 Vi skal nemlig ikke nå noget, så vi tager afsted når vi er klar. Og ikke før. Det kan tage laaaang tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Madsen

  Den bedste tid om morgenen er når vi alle tre ligge i dobbeltsengen og snakker om dagen, dinosaurers, LEGO eller andet som fylder i mindstemandens hoved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Porsborg

  Det bedste ved min morgen er en skål yougurt med müsli på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lanng

  Uh, jeg vil godt nok blive lykkelig for sådan en smart kaffemaskine!! 🙂
  Det bedste ved mine morgener, er når jeg har god tid og kan starte dagen stille og roligt op 🙂

  Mvh. Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror faktisk det bedste ved mine morgener er morgenmaden, hehe. Jeg glæder mig altid til at stå op og hygge om lækker morgenmad, især hvis jeg har tid til en smoothie eller lign. Og så nyder jeg generelt bare at jeg altid har et par minutter alene hvor jeg bare kan sidde og se lidt tv, tjekke instagram og nyde roen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fred og ro, tømme opvaskemaskinen i et sindigt tempo og så nyde et par kopper kaffe eller tre, mens avisen staves igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker min morgner hvis der er ro og fred og dejlig morgen mad og glade børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved mine morgener er, når jeg har tid til at ligge et kvarter i sengen og bare vågne. Bare være mig og tænke på den nye dag.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved min morgen er når jeg er stået op, har lavet kaffe og morgenmad, og kan sætte mig ned foran fjernsynet, og bare lige vågne stille og roligt . skal helst have halvanden time inden jeg skal ud ad døren 🙂
  Og så er der selvfølgelig weekenderne hvor man bare kan gå i seng igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved mine morgener er helt klart KAFFE! I rå mængder. Eftersom den starter kl. 5 ;o) Det er barske løjer, når man er vant til at stå op kl. 10… Babyer og kaffe hænger uløseligt sammen. Derfor ville sådan en lækker maskine falde i sååå go’ jord! Fin lille video. I er søde og smukke. Og sikke et fedt kort I har til at hænge i soveværelset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det bedste ved mine morgener er tid. God tid til morgenmad, til at læse aviser, til at høre radio og til at nyde kaffen, naturligvis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja F

  Det bedste ved min morgen er også at have god tid til at spise morgenmad og nyde en god kop kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin film:) Er misundelig på den tid I har om morgenen. Ofte når jeg slet ikke at se ungerne før jeg kommer hjem om eftermiddagen fordi de stadig sover når jeg kører på arbejde:( Men nyder stilheden og roen der er i huset, men jeg lister rundt om morgenen og gør mig klar. Og min favorit stund om morgenen må nok være, at udvælge og ligge dagens outfit frem til begge unger:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det bedste ved min morgen er, når jeg er vågnet langsomt ved at skrive de nattens drømme og morgenens første tanker ned i min notesbog. Jeg skriver altid ned, hvad der er sket i mine drømme, som det første når jeg vågner, det er ret hyggeligt at kigge tilbage på nogen gange. Herefter skriver jeg tre ting ned, som jeg gerne vil nå den dag, det er aldrig helt store ting, men det er ting, der gør min og andres dag bedre, som for eksempel: Giv et kompliment til en, der ser ekstra godt ud i dag, send en sød frokostbesked til min kæreste og sig godmorgen til en fremmed på gaden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en langsom starter, så den bedste luksus for mig er, at have god tid om morgenen. Vågne langsomt, og derefter slæbe mig ud i badet, for så at spise en god morgenmad. Så starter min dag bedst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det bedste ved min morgen er det tidspunkt, jeg lufter hunden. Der er noget helt særligt over stilheden, mens det langsomt lysner og man har det hele for sig selv. Turen vil selvfølgelig blive endnu bedre ved tanken om den friskbryggede kop kaffe, der venter, når turen er ovre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Det er uden tvivl min kop kaffe med mælk i fred og ro – Oftest er jeg den første, der står op og jeg nyder stilheden og roen, mens jeg vågner til duften og smagen af kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fin og hyggelig film! Min morgen starter altid med en god kop kaffe og min computer – der bliver tjekket mails og lavet overblik over dagens arbejde. For mig er det den perfekte måde at starte dagen på 🙂 Kh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Det bedste ved vores morgener er vi står op i god tid,så kan jeg få min morgenkaffe i fred og ro,mens børnene vågner, hører lige nyheder på tv,så gøres børnene klar til skole,får morgenmad,madpakkerne har far smurt,han møder meget tidligt kl 7.00,derefter gør jeg mig selv klar,uden stress og jag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Sikke en fin video af en sød lille familie!

  Det bedste ved min morgen er når der er tid til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden og kaffen, til at læse dagens tidlige nyheder og starte den i et roligt tempo – så bliver den også oftest ekstra go’. Men det kunne nu være skønt at skifte Nescafeen ud med en lidt bedre variant 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Det bedste ved min morgen er helt klart morgenmaden; To hjemmebagte boller med mørk pålægschokolade. Det er måske ikke den bedste måde at starte dagen ud på set fra et sundhedsfagligt perspektiv, men jeg nyder måltidet til fulde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Mine bedste morgener starter allerede aftenen før med at jeg går ordentlig tid i seng. For når jeg vågner frisk efter 8 timers søvn er den gode morgen allerede godt på vej. At jeg har god kaffe fra starten, alle ingredienserne til min drengs madpakke hjælper også. Så faktisk kan man sige at jo bedre forberedt jeg er, jo bedre en morgen /dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det bedste ved vores morgener er, at vi ikke skal stresse for at nå noget. Derfor er der både tid til en, to eller endda tre portioner morgenmad (altså børnene, ikke mig ;)), lidt leg og hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Clausen

  Det bedste ved min morgen er at vågne op ved siden af min dejlige kæreste i vores fælles lejlighed. Jeg elsker at vågne stille op i dejlige varme dyner, og at kunne nyde udsigten op imod himlen.. Det er dejlig forfriskende at vågne op til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Fantastisk lejlighed, I har jer, og sikken en dejlig video. 🙂

  Det bedste ved min morgen er, at jeg i mørket og stilheden har fornemmelsen af, at jeg er tidligere oppe end alle andre – og at jeg på den måde får et forspring på dagen. Underligt måske, men jeg bliver glad, når der er så stille, at jeg kan høre togene bremse på skinnerne nede ved Aarhus Banegård. Og så kunne jeg virkelig godt bruge en rigtig god kaffemaskine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RikkeHelbo

  Det bedste er når jeg kommer op i så god tid, at jeg har god tid til at gøre mig ordentligt klar med makeup, sætte hår og kunne nå at tænke lidt mere over min påklædning og tilbehør.. Jeg elsker at have tid til at gøre lidt ekstra ud af det.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Det bedste ved min morgen er at sidde med min morgenmad, et blad og en varm kop kaffe. Der sidder jeg typisk 20 minutter og holder skiftevis øje med molslinjen (ja, den kan jeg se fra mit vindue 😉 ) og nærstuderer et eller andet blad. Og apropos denne konkurrence vil jeg da lige nævne, at kaffen er en uundværlig del af min morgenrutine. Jeg er simpelthen ikke ordentlig vågen uden den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Det bedste ved min morgen er når mindstemanden på 11 uger sover indtil kl. 6 og at han smiler over hele femøren når jeg kigger ned til ham i tremmesengen. Lige så dejligt er det når min store pige på 2½ år kommer ind i soveværelset og giver en dejlig krammer og vil hygge ved at ligge under dynen og snakke lidt. Elsker disse morgener, men med to små er det langt fra alle morgener der er sådan, eksempelvis stod jeg op med mindstemanden kl. 4.45 i morges, da han syntes det var tid til en ren ble, sådan nogle dage ville det være så rart med sådan en maskine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Berthelsen

  Det bedste ved min morgen er ganske enkelt god havregrød med toppings og kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Faaborg Jensen

  Det bedste ved mit morgenritual er, når min skønne kæreste står op før mig og laver kaffe som kan komme med mig på seminariet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg er et rigtigt morgenmenneske ! Jeg ELSKER morgener. Og derfor står jeg hellere op en time tidligere end jeg egentlig behøver. Så nyder jeg at tulle rundt og lave sysler. Dejligst er det at sidde med en varm kop te/kaffe og læse eller tegne. Der er en ro som betyder jeg får en god og balanceret start på dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda A Jensen

  Det bedste er da bare at vågne på hver morgen og mærke at man er i live!
  Og det kan man i den grad her i huset, inden man overhovedet har fået øjn, er der et postyr uden lige. Jeg har 5 dejlige unger, der ikke sover dagen væk.
  Jeg nyder mine morgner, med den travlhed, og det postyr der er, for at blive færdige og komme afsted.
  Når så den mindste er afleveret i børnehave og jeg cykler hjem i stilheden, hjem til en kop kaffe, inden dagligdagens opgaver indhenter mig. Så er det allerbedst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det bedste er når vejret er til det ,at lave en kop kaffe og sidde ude på min altan og nyde den, mens fuglene synger:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Mm, mine morgener er meget forskellige, men når vi sidder og skændes lidt over havregrynen, så synes jeg virkelig, at livet er fint. Også selvom den treårige trodsbanan a l d r i g lytter og den halvandenårige konstance kræver både flere rosiner og mere mælk og mere kanelsukker og ærmerne mere smøget op og mere mælk og en anden kop og mere mælk og hvor er min ske og og og.. You get the picture. Jeg tar mig selv i at synes, at det er både dejligt og virkelig hyggeligt. Når DET så er sagt, så glæder jeg mig unægteligt også temmelig meget til at høre kaffemaskinens første slubren, dufte den og ikke mindst drikke den. Alene og i ro. Mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna LS.

  Det bedste ved min morgen er den tid, hvor jeg har tid til bare sidde at vågne lige så stille uden nogen for stress og jag – det er der, jeg forbereder mig på den kommende dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bedste ved mine morgener,er at jeg har valgt en mand der er god til dem! Han står glad op en time før nogen andre, vækker børn ved at bære dem ind i dynen i sofaen, hvor der er god musik på, og først krav om at tage tøj på efter et kvarters tid; han smører fem madpakker; finder tøj til den mindste; minder alle om at oplade mobil – og under det meste af dette, ligger jeg og forsøger at vågne.
  Jeg står op en halv time før jeg skal køre, tager makeup på,drikker kaffe og cykler den lille i børnehave,mens hun snakker mine ører af – hvilket er noget så hyggeligt!

  Til gengæld er jeg effektiv til at gøre børn klar om aftenen, hvor deres far er vildt træt;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

forårs fristelser