giveaway | Djeco Tactilo Loto

turtleneck aka rulle ruth

IMG_0197

IMG_0193-001

Så kom kulden sådan for alvor og jeg har derfor været i gang med at grave lidt strik frem fra gemmerne. Denne fine turtelneck kom blandt andet frem ved “udgravningen”. Og det er ikke fordi at jeg sådan går og navngiver mit tøj, men denne kalder jeg altså for rulle ruth eftersom jeg har arvet den fra min mands mormor (der hed Ruth). Det gør den i min optik bare endnu mere hyggelig 🙂

Jeans Bik Bok | Støvler Angulus | Bumbag MAANII | Hat Bik Bok (af ældre dato)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

giveaway | Djeco Tactilo Loto