VIND | Smukke accessories til håret fra RELOVE and roses

Om at jagte sin egen skygge og en stor beslutning

IMG_2700Den der hverdag har godt nok taget pusten lidt fra mig. Det bliver løbet stærkt for at få alle ender til at mødes. Trods det føler jeg stadig, at jeg hele tiden er bagud. Tingene hober sig op og når der så er ro i hytten, er jeg selv faldet omkuld. Normalt elsker jeg at sysle rundt om aftenen – elsker mine aftener. Men har flere aftener ramt sengen kl. 21. Jeg lader mig dog ikke slå omkuld af det høje tempo, men ved også at det ikke holder i det lange løb. Vasketøjet har måtte vente lidt længere tid og oprydningen har været mere damage control end grundig. Det tager åbenbart lidt tid at komme ind i den helt rette rytme i vores nye hverdag. Vi kunne helt klart optimere vores tid på mange måder og nu går den vist heller ikke længere uden madplan. Noget vi har snakket om at lave i en del år, men aldrig har fået indført.

Derfor har vi taget en for os ret stor økonomisk beslutning i det lille gyldne hjem. Vi har nemlig valgt at investere i en ladcykel, som kan spare mig optil 40 min. dagligt i transporttid. Og nu hvor beslutningen er taget, glæder jeg mig som et lille barn til at få vores nye hverdagshelt hjem. Tænker også den bliver fabelagtig til indkøb og ture i skoven. Indtil nu har jeg bragt pigerne i vuggestue og børnehave i babyjoggeren med ståbræt. Det er en gåtur på 25-30 min og derefter skal jeg så gå på arbejde. Agnes er ved at være så høj, at jeg ikke kan holde ordentlig på håndtaget, når jeg skal skubbe den. Det bliver så skønt at slippe for min skævryggede gåtur, men i stedet kan suse afsted. Og jep den er med el.

Nogen derude der også har ladcykel?

Nå det var bare lige et lille pip fra mig. Jeg glæder mig til vi har fundet ind i den rette rytme og måske endda får en struktureret hverdag op at køre. Skriv endelig hvis I ligger inde med gode “life hacks” til hverdagen.

Jeg må til køjs – god nat!

Kh Lou

8 kommentarer

 • Pil

  Vi har en babooe elladcykel og den er virkelig god! Både til aflevering af børn, indkøb og længere cykleture. Det er pengene værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Helt enig – super genial og jeg elsker den allerede, her kun en uge efter vi har fået den hjem. Helt sikkert investeringen værd!

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en god beslutning! Tiden kan virkelig forsvinde ud af hænderne på en, når man har små børn – alt, der kan spare tid skal tages imod med kyshånd 🙂
  Jeg starter arbejde på mandag og er spændt på, hvad det kommer til at betyde for min tid …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja tid er pludselig en helt anden str. og med to børn og arbejdende forældre kræver det en del logistik.
   Håber du har fået en god start på job 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi købte en ladcykel, da jeg var nygravid. Og jeg elsker den!!! Vi bruger ind imellem ståbrættet, og jeg får også mega ondt i ryggen og er nødt til at gå skævt for ikke at knalde skinnebenene ind i den.
  Jeg overvejer, om vi skal få el på den, når jeg starter job, netop for at spare tid. Men samtidig tænker jeg også, at det er kidt besværligt at overhale på cykelstien med så stor en cykel. Så jeg håber, at få dit besyv med, når jeres nye familiemedlem lander:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Det er jo en fantastisk opfindelse sådan en ladcykel og pigerne elsker den (også).

   Vi snakkede også meget frem og tilbage mht. om vi skulle spare el-delen væk. Men her i Aarhus går det op og ned og jeg ville ikke undvære den ekstra hjælp med el, når det går op og der er modvind. Skriv endelig hvis du har nogle specifikke spørgsmål 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den nye investering – jeg ønsker mig også virkelig en elcykel!! 🙂
  Ift. tidsbesparende råd, så er madplan virkelig genial – både ift indkøb, men også ift tilberedelse af maden… En ting, der også redder os på pressede dage er at jeg tit laver en kæmpe-portion af nogle ting (fx. kødsauce), som bliver lagt i fryseren og er klar til at tage op de dage hvor vi kan se, at tiden til madlavning vil være knap… Ellers prøver vi at spare tid om morgenen ved at pakke børnenes tasker klar aftenen forinden, og ved at lægge tøj frem til dem (så man slipper for at lede efter matchende strømper når man er allermest præsset, haha) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak 🙂

   Åh tusind tak for dine tip! Jeg har siden jeg læste din kommentar lagt tøj frem til pigerne og mig selv og pakket arbejdstasken aftenen før. Allerede der er der tid sparet. Og madplanen arbejder vi på 😉

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND | Smukke accessories til håret fra RELOVE and roses