Nåede I det heller ikke i går?

VIND | Ultimativ december luksus med Karmameju

REKLAMESPONSORERET

** Konkurrencen er slut – tak til alle der deltog – vinderen blev fundet vha. siden findenvinder.dk og er blevet kontaktet på mail. **

Glædelig 1. december til Jer mine kære gyldne læsere. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har glædet mig ualmindeligt meget til julemåneden og ikke mindst til at sparke denne lækre konkurrence i gang, som jeg har lavet i samarbejde med Karmameju.

Jeg har i flere år været stor fan af Karmameju, som er en ren og naturlig første klasses hudplejeserie. Karmameju er også loungewear og deres berømte ansigts- og kropsbørster. Deres mantra er “No Beauty Without Truth” og bruger kun den fineste kvalitet æteriske olier og den højeste kvalitet, af rene og naturlige, dynamiske, aktive ingredienser, omhyggeligt blandet til at hjælpe kroppens medfødte evne,
til at tilføre næring og omsorg for sig selv. Efter at have lært lidt mere om brandet og produkterne til en event, jeg var til i slutningen af oktober, er jeg kun blevet endnu mere begejstret for mærket. Jeg er vild med tankerne og værdierne bag, som I kan læse mere om her.

73d0f129-ff72-496e-a0d9-f0200adbf842268951be-8296-4e02-9675-9015c9e8a33258b8a94e-9326-4275-9acb-92b997526d21

Indtil eventen i oktober havde jeg “kun” stiftet bekendtskab med yndlings facemisten “Love”, deres kropsolier, hånndcreme, konjac sponge og ikke mindst deres fabelagtige børster. Produkter som jeg alle har elsket og købt igen. Men nu har jeg i en måned fået lov til at teste deres nyeste produkt, som er en anti-ageing øjencreme “Couture Eye-cream” og hurra for den! Den virker nemlig på mine altid trætte og hævede øjne om morgenen. Og det er noget sådan en mor-type med et konstant søvnunderskud sætter stor pris på!

Ja det er vist sjældent jeg lige smækker mig selv med morgenhår op her på bloggen. Men jeg synes at I lige skulle se den lækreste morgenkåbe, der findes i brug. Jeg bor vitterligt i den i weekenderne, når vi bare er derhjemme. Og der er intet bedre om morgenen efter badet end at svøbe sig i den lange og ultra bløde fleece kåbe. Og det at den er gulvlang og har en stor krave er altså ret genialt. Der er virkelig tænkt over velvære og comfort omkring deres loungewear.

Jeg har fået lov til at dele lidt december luksus med en af Jer derude og forsøde de mørke morgener og måske også de langsomme søndage efter årets julefrokoster med følgende:

Sættet I kan vinde består netop af Karmameju’s nyeste lille stjerne, som er deres fantastiske Couture Eye-cream. Og den super lækre Mount Everest morgenkåbe i den blødeste fleece.

Det perfekte sæt til en travl og kold december, hvor der skal være plads til lækker velvære.

For at deltage skal I blot smide en kommentar herunder indlægget, hvor I fortæller hvad velvære er for Jer.

f7011351-0958-4202-9cbe-819bec32a528811d12b1-1352-4b98-bd19-4fb6e2fe5c5b

Jeg trækker en vinder fredag den 8. december – Held & Lykke!

Tak fordi I kigger med,

Kh Lou

185 kommentarer

 • Camilla m

  Velvære for mig er et bad, hvor der er tid til: hårmaske, Bodyscrub, hårfjerning og efterfølgende creme på hele kroppen og tid til hørtørring 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  For mig er velvære at kunne bruge lang tid på badeværelset når min søn er putter, bruge en af mine yndlingsmasker og blive i badet lige så længe jeg føler for det 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Reich

  Velvære er et langt bad mens jeg hører musik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Søe

  Med små børn og en travl hverdag ville sådan et fin sæt være den perfekte måde at nå og opnå velvære på i det daglige. Velvære i form af selvforkælelse og velbehag= dejligt💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Velvære for mig er fuldstændigt afslapning, forkælelse i form at lækker mad og noget dejligt musik <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Velvære er for mig, hvis jeg tager mig tid til at gøre ting – at være i nuet, må det vel egentlig være <3 Rigtig glædelig december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Velvære er at nyde en god massage i ny og næ, ansigtsbehandling et langt bad eller smække benene op og drikke en kop skoldhed the❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Ej, den kåbe ønsker jeg mig i forvejen! 🙂 Velvære for mig er zoneterapi, yoga og gåture i naturen, hvor hippi-mor det end lyder… Jeg er også en sucker for spaophold, selvom det desværre er ved at være længe siden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Velvære er på et helt overordnet plan for mig at være tilpas i min væren – også hvis der er modvind… lige stoppe op og trække vejret og øve sig i at være i det, der er. Og hvis det glipper, så er varme bade med tørbørstning først, hårkur og hele molevitten efterfuldt af blødt nattøj og varm te også velvære… måske med hovedbundsnus😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Philipp

  På de store linier er velvære er at have brugt mig selv fysisk og at være i godt selskab med andre mennesker. Men der findes mange små genveje til at opnå en tilstand der nærmer sig velvære – en god kop kaffe, dejlig mad, et godt bad, en lækker creme, noget fint tøj, blomster osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone S

  Velvære for mig er mange ting f.eks. en godt omgang massage eller ansigtsbehandling. Men jeg sørger også for at inkorporere lidt velvære i hverdagen. Så en aften på sofaen i hyggetøj, tæpper, stearinlys, en ansigtsmaske og en kop dejlig te er hverdagsvelvære for mig, når jeg skal være ekstra god ved mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Velvære er for mig når der er ekstra tid til selvforkælelse. Pleje kroppen med gode og velduftende produkter, massage, afslapning og ro.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea A I

  Velvære er et langt varmt og duftende karbad, en kop god kaffe i et yndlings krus, leg i haven med mine drenge, røde kinder efter gåtur i frost, bare tæer i sand om sommeren, en kold fadøl på festival, tid til ansigtsmaske og neglelak og godnat-historie-læsning med hårnusseri og dyner i sofaen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  At tage et varmt bad i selskab med Karmamejus 03 body scrub.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Velvære er at forkæle mig med en rar massage, fx hot stone eller hovedbund – og de dage hvor man kan få lov at bruge ekstra god tid på cremer osv i badeværelset – iført en lækker badekåbe (som er på ønskesedlen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Når jeg virkelig skal gøre noget godt for mig selv så bliver en træning efterfulgt af en ansigtsmaske, fodpleje og en stor kande te. Farver, dufte og smag varierer alt efter årstiden😄 god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Lige præcis en badekåbe står højt på min ønskeliste, og den her er da en ualmindeligt pæn en af slagsen! Velvære for mig er følelsen efter yoga, hvor jeg er helt rank og blødgjort – men også når jeg tager mig tid til at tage pæn neglelak på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Efter jeg har fået børn er et bad uden afbrydelser “ren velvære” for mig & hvis der er mulighed for både at få hårkur og creme på er det luksus ❤️
  Glædelig jul til dig & dine ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Velvære for mig, er at passe på mig selv. Dette kan være alt fra at pleje min hud, til en kop dejlig te og stearinlys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke bjerregaard

  Varme karbade, tændt brændeovn, dejlig mad, hyggetøj, godt selskab 💞💞💞 og meget andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hold nu op en lækker præmie! Velvære for mig er en god kop dampende te i hånden og duftlys på bordet om morgenen efter en gåtur i skoven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Velvære er for mig lig med tid til fordybelse, så er det næsten lige meget om der er tale om dagens første kop kaffe, en god bog eller en snak med veninderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna stanglakrids

  åh. 5 min med min jaderulle hver morgen og aften er ultimativ og nem velvære for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Velvære er ro og forkælelse af krop og sind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åh, et langt karbad, ansigtsmaske og stearinlys⭐️ Og så på med en blød morgenkåbe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Lebech

  Før i tiden var velvære for mig en god massage eller ansigtsbehandling. Efter jeg blev mor for to måneder siden har ordet velvære fået en ny betydning for mig. Velvære er nu at få et langt varmt uforstyrret bad efterfulgt af en god ansigtscreme 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Velvære for mig er at føle mig sund og gøre gode ting for mig selv og andre – mindst én gang om dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Velvære for mig er, at have fri på en hverdag og at slappe af i pyjamas/morgenkåbe med en god kop kaffe derhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velvære for mig er god tid, god kaffe, god musik, lækre cremer… Og croissanter😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Maletzki

  Den ser SÅ dejlig ud den morgenkåbe, og jeg elsker mærket!
  Velvære er mange ting for mig, men i forhold til wellness og velvære i min krop er det at få et pusterum hvor jeg slapper af, tager et roligt bad, med tid til scrub, cremer m.m.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Velvære er for mig mange forskellige øjeblikke i min hverdag, både når jeg står og vasker hænder og nyder at min håndsæbe dufter af agurk/mynte, når jeg får en times pause fra dagligdagens stress til pilates, eller når jeg nyder min morgenkaffe efter et varmt bad og ser noget så banalt som reality for at “slukke” for hjernen. Velvære er en blanding af fysisk og psykisk glæde, og dén morgenkåbe vil uden tvivl bidrage til begge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Velvære er at have tid i badet til bodyscrub, en lækker ansigtsmaske og så at smøre sig ind i en dejlig creme efterfølgende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Lidt stille alene tid er velvære for mig… #mortil3unger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Velvære for mig kan være 10 min. alene på badeværelset eller en kop morgenkaffe i fred og ro og iført en lækker morgenkåbe i weekenden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Efter jeg er blevet mor til lillebror en hel nats søvn uden forstyrrelser! Det har jeg endnu til gode. Et andet bud kunne også være et bad i fred og ro – det sker dog en gang i mellem og det er helt fantastisk. Livet som mor er hårdt og vidunderligt.😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Rosenkilde Laursen

  Velvære er et langt varmt bad (uden forstyrrelser fra mand og barn😉) for efterfølgende at have tid til at pleje min hud – både i ansigtet og på kroppen. Karmameju-badekåben er netop på min juleønskeliste i år, så jeg kan putte mig i den varme fleece, når jeg skal op og skifte/amme vores kommende lillesøster om natten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velvære er for mig en løbetur, et langt bad bagefter og sidde med mit strikketøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Forkælelse for mig er når jeg når et varmt bad med hårvask i weekenden og en VARM kop kaffe derpå;-) det er sker sjældent i en travl hverdag, når man mor til to drenge på 7 år og en på 5 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Velvære for mig er bl.a et dejligt varmt karbad med skøn duft. Der ville være perfekt at kunne hoppe i en dejlig blød morgenkåbe bagefter🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg er alenemor til pseudotvillinger på 3 og 4 – den yngste diagnostiseret med en søvnforstyrrelse og autisme – og velvære for mig er noget så banalt som at få lov at sove 3-4 timer i streg (det sker alt, alt for sjældent!). Derudover skatter jeg de gange, jeg har mulighed for og tid til at træne, som jeg gjorde ‘præ kiddos’ – dét er guld for krop og sind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Velvære for en studerende (og mig) er alt fra en god kop te og stearinlys, imens jeg læser, til et varmt bad bagefter for at kunne koble af efter læsningen (der eventuelt efterfølges af en omgang neglelak).
  Derudover er jeg på et punkt i mit studie, hvor velvære virkelig også bare kan bestå i muligheden for at kunne tage en middagslur midt under læsningen og slappe af/lade op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Hillgaard

  Jeg har en datter på 2, derfor er velvære for mig, at have god tid på badeværelset alene med musik på anlægget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Weekendmorgener hvor vækkeuret sættes på snooze, og jeg i stedet for at stå op med det samme kan putte mig ind under dynen til kæresten. Herefter god morgenmad i blødt tøj, mens der høres weekendradio. Der er da velvære!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velvære er når tingene går op i en højere enhed – ingen tidspres, hygge, ro, godt selskab og lidt godt til ganen. Det hele topper hvis man så også har lækre produkter omkring sig og finder en nydelse i det som fx den vildt lækre morgenkåbe 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Holm

  Velvære er for mig at vågende hver morgen sund og rask og se på min lille datter Rosa og hendes far og vide de også er sunde og raske, så er det at stå op og tag et dejligt bad, jeg fungere ikke uden mit morgenbad! men velvære kan også være en lækker crem eller olie efter bad, men som mor til en pige på 5 mdr er der ikke meget tid til det. Og ja den crem du skriver om mangler jeg disse dage, hvor jeg er sort undre mine øjne af træthed!

  Håber jeg vinder trænger til det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Velvære for mig er hygge! At have det rart helt ind i sjælen og bare være til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Holm

  Velvære er for mig at vågende hver morgen sund og rask og se på min lille datter Rosa og hendes far og vide de også er sunde og raske, så er det at stå op og tag et dejligt bad, jeg fungere ikke uden mit morgenbad! men velvære kan igså være en lækker crem eller olie efter bad, men som mor til en pige på 5 mdr er der ikke meget tid til det. Og ja den crem du skriver om mangler jeg disse dage, hvor jeg er sort undre mine øjne af træthed!

  Håber jeg vinder trænger til det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Velvære er for mig god tid, selvforkælelse, hjemmestrikkede strømper, kaffe i koppen, friskpresset juice og behagelig musik ud af højtaleren. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  I hverdagen er velvære for mig et dejligt varmt bad efter arbejde og en løbetur, som afsluttes med en kop te og en hod bog. I weekenden kan jeg godt lide at bruge lidt ekstra tid på pleje af ansigt og krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine Vissing

  Velvære er for mig morgenløb, ro og tid til at drikke morgenkaffe, kort sagt langsomme morgner er lykken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er for mig god tid og netop tid til at passe på sig selv, trække vejret ekstra dybt, lave en god kop kaffe eller tage et langt bad. Den øjencreme er i øvrigt noget af det bedste og er allerede snart brugt op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Velvære er et dejligt langt bad og bagefter lækker creme på huden ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bendix

  Velvære er at have god tid en weekendmorgen, hænge over morgenbordet efter badet med the, friske boller, strikketøj og min datter der tegner løs og nyder ikke at blive lokket ud af hendes nattøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wauw hvor lækkert! Velvære for mig er, når jeg tager mig tid til at forkæle mig selv 💗 om det er med meditation, en hel eftermiddag på badeværelset med ansigtsmaske, varmt bad, olier og tørbørstning eller noget så simpelt som at være i stilheden i naturen, væk fra trafik, travlhed og tempo ✨👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Vibe

  Som mor til 3 er ren velvære for mig 10 minutter alene på badeværelset uden at nogen står og kalder eller hiver i mig🙈 Men jeg elsker også at have tid til at tage et langt bad og nyder roen under bruseren. Og den nye øjencreme ville være en kæmpe hjælp, når jeg til januar starter på arbejde igen og stadig har en lille pige som ikke sover ret meget om natten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Lange bade, ansigtsmasker, dyne på sofaen, og morgener hvor jeg kan sove længe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Judith (fototosse)

  Velvære for mig er langsomme morgener, hvor vi ikke skal ud af ud af døren. Hvor vi ser tegnefilm, og jeg har tid til at drikke 2 kopper kaffe i ro og mag. Jeg har lææænge kigget efter en morgenkåbe – den dér er da helt perfekt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Velvære for mig er lange, varme bade efterfulgt af en god creme – og tiden til begge dele – det bliver derfor aldrig rigtig til masker, men en god creme giver mig virkelig en følelse af velvære.
  Jeg kan hurtigt bruge den gode creme, når jeg har en god 😉
  Blødt tøj og tiden til fodbade/-pleje står også højt på listen over velvære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Velvære er en god nats søvn, morgenkaffe i ro og mag og et skønt langt bad med tid til hårmaske ❤️ (Har vidst ikke fået noget af det siden jeg fik børn 🙈)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Når der er tid til at kræse lidt om aftenbadet med en god podcast på højttaleren, tørbørstning, ansigtsmaske, hårkur og så en omgang olie til hele kroppen til sidst…. Og derefter direkte ind i dynerne, aahhhh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  God tid, varm kaffe og nærvær ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Thøis

  Velvære for mig er at have det godt. Være sammen med dem man holder af, men man laver noget man elsker ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Zielke

  Velvære er for mig at drikke en kande te, og rense min hud med Karmamejus rens inden sengetid😍😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise Berinh

  Velvære for mig er når der er højt til himlen, når de små lyde og fornemmelser får plads og der stille spreder sig et smil hel fra maven til ansigtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline F

  Velvære er for mig ro og tid. At have været i bad og sætte mig med en god kop kaffe, mens jeg intet andet kan høre end lyden af min mand og min søns åndedrag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  At lave min egen lille “spa” med cremer og ansigtsmaske, sætte te over og så krybe under et tæppe og se en serien❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Andersen

  Velvære for mig er at tage et dejligt langt bad og smøre mig ind i en lækker creme eller bodylotion og læse en god bog i nyvasket sengetøj:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Velvære er for mig; TID! Både tid til familie nærvær, men især også MIG tid, som jeg bare trænger til i disse travle, mørke, decemberdage dage. Er gravid med min anden datter, så ville bare nyde den velvære det OGSÅ er, at have lækre produkter fra Karmameju – have tid til at bruge deres lækre creme, og så vil jeg helt sikkert gå i morgenkåbe hele dagen, så snart det kan lade sig gøre😉❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Allermest er det god tid – god tid sammen med familien, med en bog, avis – den rette musik. Men også et langt bad og lækre produkter:-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jensen

  Velvære er for mig at have rigtigt god tid. Tid til mine børn, helt nede i øjenhøjde, med LEGO på gulvet. Tid til min kæreste; alene, helt opslugt af hinandens selskab, eller ude og omkring i verdenen. Tid til MIG. Med en bog, med en ansigtsmaske, eller med ingenting.
  Alt sammen med god samvittighed. Dét er den bedste medicin for min sjæl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Rasmussen

  Tid, selvomsorg & lækre produkter er velvære for sjælen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Velvære for mig er når jeg hver morgen tørbørster mig inden badet og bare kan mærke at det sætter gang i blodcirkulationen – så ved man bare at man har gjort noget godt for sin krop

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Vibeke

  Velvære for mig , er at sidde med benen oppe med mit hækletøj eller en god film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline C

  Velvære er når jeg har tid til alt det jeg skal nå uden at have travlt. At kunne sætte sig ned og se en film og slappe af er meget vigtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Velvære er at sidde med benene oppe, en god bog og en kop the, eller strække sig i sengen og kravle ned under dynen, velvære er mange ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Velvære er for mig: at sidde med benene oppe i min gode stol, med en god bog og en kande grøn te indenfor rækkevidde 😍❤️🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Velvære vil da helt sikkert være at bruge den lækre morgenkåbe hver morgen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Når men nok et hjem efter en travl dag og kan slappe af i sofaen med mine nærmeste og en kop kaffe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iris pedersen

  Velvære for mig som småbørnsmor er at være udhvilet, at pleje mig selv med lækre produkter, at nyde en lækker morgenmad i ro og fred 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette W

  Sikke en skøn præmie. Velvære for mig er overskud, god søvn og ro til at være sammen med mine børn og mand <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Velvære er selvforkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Velvære er afslapning og at kunne tage sig tid til hverdagen og ikke stresse rundt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Velvære for mig er en weekend uden aftaler. Hvor jeg bare lytter til podcasts og drikker kaffe, så det rolige tempo er ren luksus for mig😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Velvære er urtete, chokolade, en god bog og ro 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Med to små børn er velvære i høj grad ro og mulighed for at sidde stille. Gerne med en god kop kaffe, lækker chokolade og strikkepinde i hænderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Velvære er tid til at sove længe 🙂 Og en stille og rolig morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine P.

  For mig er velvære en lille morfar henad eftermiddagen! Så skønt, hvis man kunne varme sig i den lækre morgenkåbe imens 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna H

  Velvære for mig er at have tid til at bruge en lækker fugtende hårkur i badet og bagefter lakere mine negle i en fin julefarve på en hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie N

  Velvære er for mig når jeg får plejet hud og hår, enten selv derhjemme med en maske eller hårlur, eller når jeg fx tager til frisøren eller får fixet øjenbryn eller ansigtsbehandling på en klinik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den morgenkåbe der 😍 Vil elske at tage den omkring mig om morgenen og nyde en kop kaffe, inden min datter og mand står op. Den ser så blød og lækker ud. Velvære for mig er mange ting, men efter jeg er blevet mor handler det bl.a. om også at huske mig selv og gøre noget godt for mig selv. Det kan være alt fra en gåtur til en omgang massage. I fredags overraskede jeg min mand med en tur til Vejle Fjord Hotel og Spa i anledning af vores årsdag, og det var i den grad velvære for mig/os. God tid, afslapning i smukke rammer, ro, nærvær, lækker brunch efterfulgt af et par timer i spa. Min krop og psyke var helt i balance herefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Når der er tid til en stille kop kaffe – eller et aftenfodbad efter barnet er lagt i seng. Og så lørdagsmorgener når vi alle er hjemme og spiser lang morgenmad og er sammen. Gerne kombineret med at jeg går lov til at tage et langt bad bagefter 😉 uden forstyrrelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  velvære for mig er selvforkælelse – ex.et langt karbad med stearinlys efter ungerne er kommet i seng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine j

  Velvære for mig er når jeg i weekenden kan tage et ekstra langt varmt bad, har fået smurt mig ind i krops olie og kan sidde i sofaen og hygge i min morgenkåbe 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Velvære for mig kan være mange ting – dén der dog altid virker for mig, er at dyrke yoga. Jeg har rejst (uafbrudt) de sidste tre år (arbejde), og for virkelig at finde mig selv, komme ud af stressende tanker og gøre noget godt for mig selv, bruger jeg yogaen. Jeg er netop hjemvendt til Danmark og jeg kan mærke at den morgenkåbe bestemt ville gøre det kolde vejr lidt mere lideligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Åh, det er vel ligenu,hvor der er tid til at sumpe foran min pc med en kop te

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PIA

  JEG ELSKER MORGENKÅBER, SÅ DET VILLE VÆRE DEN ULTIMATIVE FORKÆLELSE AT LØBE AFSTED MED DENNE.
  FORKÆLELSE FOR MIG ER EN HELT ROLIG HJEMMEDAG, HVOR MAN SOVER LÆNGE OG BAGEFTER NYDER EN LÆKKER BRUNCH, MÅSKE EN GÅTUR OG ELLERS AFSLAPNING MED EN GOD BOG PÅ SOFAEN.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • victoria

  ej hvor det lyder lækkert. ååh velvære er for mig mange ting men alt i alt handle det om at være glad og gøre noget godt for sig selv. når jeg virkelig skal nyde livet så foregår det alene med ansigtmaske på og et fodbad i mens jeg lapper den ene dårlige serie i mig efter den anden + lidt chokolade skal der til . det er selvforkælelse på højeste plan for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Velvære er når man har tid til at mærke efter og kan mærke at krop og sind har det godt.

  Den morgenkåbe er øverst på min ønskeseddel 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Velvære for mig er afslapning og alenetid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Velvære for mig er nok i bund og grund, når jeg føler mig fysisk og psykisk i balance! Men det skader jo ikke på dén konto at huske at nusse om sig selv – gerne med en lækker scrubbemaske og en kop te 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Jeg har (som så mange andre) en travl og krævende hverdag. Velvære for mig er derfor at gøre nogle små, gode ting for mig selv hver dag. At få mediteret i 5 minutter, at smøre mig selv ind i lækker bodylotion eller at tage pænt undertøj på. Det gør så meget godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LeneT

  Når jeg efter en ‘date’ med mine veninder kan mærke jeg har helt ondt i grinemusklerne og manden har brygget god kaffe til mig, børnene hygger og alle er glade = velvære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Velvær for mig kan både være alene eller når jeg er sammen med familie og venner.
  Selvom jeg er et meget socialt menneske, giver alenetid mig ro, balance og velvære i hverdagen. Det kan være at læse en god bog eller se en serie på Netflix, med the i koppen og stearinlys. Det kan være at få massage, en ansigtsbehandling, et langt varmt bad, en ansigtsmaske, eller en lang gåtur i skoven eller ved vandet en frostklar dag i december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Afslapning, alenetid, at lave så lidt som muligt og være i mental og fysisk balance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa S

  Velvære er balance, ro, lykke, glæde, sundhed og at trække vejret helt ned i maven. Vigtigt for mig at huske på i en hektisk hverdag med fuldtidsjob, børn og pt. en kæmpe skinne på benet pga et revet ledbånd. Jeg trænger sådan til velvære☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Velvære er når jeg har det fysisk og psykisk godt i min krop. Og så skader det jo ikke, når man kan få lov til at pleje kroppen lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  At jeg føler mig fysisk og psykisk i balance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Sikke en dejlig præmie! Jeg er lige blevet mor, så velvære for mig, er at være sammen med min lille nye familie ❤️
  Og så skal det siges, at her i babyboblen har et hurtigt bad, en lur eller en gåtur i frisk luft ALDRIG føltes bedre…dét er velvære 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M

  Velvære er afslapning. For mig kan det være i mange forskellige afskygninger, men er karbad, lækker cremer og ansigtsmaske og efterfølgende afslapning med en god serie eller god bog kombineret med stearinlys og en god kop te eller kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hvid

  Velvære er et langt varmt bad,creme og et dejligt varmt fodbad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Dahl

  Velvære for mig er vinterbadning og sauna, som jeg gør så ofte jeg kan i en travlt hverdag. Det giver den helt rigtige velvære fornemmelse og giver både et kick og afslappende varme i saunaen efterfølgende. SÅ skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Velvære er et varmt bad, hvis jeg ovenikøbet kan nå at smøre kroppen ind i olie er jeg glad 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  De weekenddage, hvor min mand står tidligt op med barnet og jeg får lov til at sove til jeg vågnet af mig selv og tage morgnen i mit eget langsomme pre-mor tempo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Et dejligt varmt fodbad, en god bog og en kop rygende varm kaffe uden forstyrrelser… Ren velvære 😍 Eller når jeg kan overtale kæresten til at nusse min ryg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Velvære for mig er blandt andet et dejligt varmt bad 🚿 derefter smøre sig ind i lækker bodylotion 😘 og så på denne årstid ind foran brændeovnen med en god krimi og et glas rødvin 🍷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ansigtsmaske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie R

  Velvære findes for mig i de små ting som at bruge en hårmaske, lægge neglelak eller lægge mig til at sove i nyvasket sengetøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Velvære for mig er at koble af med en god bog, benene oppe og et uldtæppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bjerre

  Velvære for mig er behageligt tøj, en smule ro og masser af tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Velvære for mig er strikkede uldsokker, en kop the og en god bog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  For mig er velvære god tid til at slappe af og pleje mig selv.
  Virkelig lækker præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Fodmassage, frisk luft, gå-ture 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Et bad uden børn😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Velvære er for mig en søndag i selskab med ansigtsmasker, karbad, levende lys, afslappende musik, iskold vin, frugt, bog og morgenkåbe og sutsko bagefter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SIGNE

  Et varmt karbad med badesalt og levende lys 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Velvære er for mig tid til lige at gøre lidt ekstra: ansigtsmaske, fodbad eller lignende. Det sker ikke så tit efter børn men til gengæld nyder jeg det så meget når jeg får det prioriteret 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Velvære for mig må være at tage til en god yogatime efterfulgt af tørbørstning og et dejligt varmt bad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Velfærd for mig er nok tid og ro til at prioritere de ting, der giver mig energi her og nu. Om det så er mig-tid med dameblade og ansigtsmaske, date med kæresten eller kvalitetstid med min tumling ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Ehrhorn

  Det er netop følelsen af at kunne forkæle sig selv lidt.. svøbe sig i sådan en lækker morgenkåbe f.eks. Jeg er lige blevet mor og jeg ville elske at kunne hoppe i sådan en lækker sag når jeg sidder oppe og ammer om natten.. øjencreme er en mangelvare herhjemme, den manglende søvn sætter sine spor. Jeg elsker alt det der hører med til at være mor – men de produkter ville lige forsøde mit liv med lidt ekstra velvære og forkælelse her i december 🙏❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Velvære er mange ting for mig, alt fra st løbe en tur, træne cross fit el. weekend morgenhygge med min dejlige familie og i den lækre morgenkåbe ville det kun blive bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Velvære er for mig tid. Tid til at samle tankerne på en bænk i parken, tid til at strække sig godt igennem under dynen om morgenen, tid til at kramme min lille dreng farvel lige så længe han har brug for det, når vi siger farvel i børnehaven om morgenen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Et dejligt varmt bad med tid til hårkur og scrub

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Strandgaard

  Velvære for mig er at have tid til at hygge mig med mine kæreste. Langsomme, rolige weekenddage med morgenbrød, hygge og tid til min mand og vores skønne søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Det er tage et fodbad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Velvære for mig er at sidde med en god bog og en skøn kop kaffe foran vores brændeovn, det er så hyggeligt!
  Jeg tænker, at den lækre fleecekåbe vil fuldende det setup <3
  Glædelig december til jer i den gyldne familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Velvære er ro og god tid, langsomme weekendmorgener med kaffe og avis, samt søndagssaunagus med yndlingsveninden. Karmameju-kåben er et stort ønske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  En weekend med ren hygge, hvor der er tid til at slappe af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Årh en lækker præmie..✨ Jeg bruger også Karmamejus lækre produkter – og den morgenkåbe står højt på min ønskeseddel…😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Velvære for mig er en afslappet weekend hvor man både har masser af tid til at pleje sig selv, ligge på sofaen, hygge og samtidig også få opfyldt sine pligter som fx rengøring. Det er velvære for mig, og hygge er tæt forbundet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tid til at tørbørste og bruge en god hårkur. Og en ekstra time i sengen søndag morgen 🙂 Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  For mig er velvære lange langsomme morgener med kaffe og hygge.♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Afslapning og hyggestunder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Würtz

  Mig-TID ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Et dagligt bad, at vågne langsomt i weekenden med min datter ved min side, Urban zen yoga, duften af lavendel, dagens første kop kaffe og podcast til opvasken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Velvære for mig er en dampende varm kop kaffe i et smukt krus – har efterhånden en fin lille samling og elsker at gå ud i skabet og vælge den, der lige matcher min sindsstemning den pågældende dag, brygge god kaffe og pakke mig ind i et tæppe og tænde en masse levende lys – bliver bestemt ikke dårligere, hvis der også er lidt chokolade on the side ;=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Velvære for mig er et langt bad, hårkur i håret og hver morgen og aften at pleje sin hud i ansigtet med få, gode produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt jeppesen

  Et varmt bad med lækre produkter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Når jeg rent faktisk når at tage neglelak på. Det gør altså bare en forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Brink

  Velvære er for mig stearinlys, dæmpet musik, en skøn ansigtsmaske og et fodbad. Jeg krydser alt hvad jet har for denne skønne give-away 👏🏻🎄 glædelig 1. December

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise G

  Velvære er for mig: tid, overskud og sundt legeme. Jeg vil forære denne skønne pakke til min svigerinde som fortjener lidt velvære og forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Varm kaffe. Sjælden luksus med 2 små børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Karbad! Totalt det bedste jeg ejer. Bog, te og stearinlys på kanten og så kan jeg bade en time

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  WOW en dejlig gave at kunne give…. sig selv måske:)
  Det kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde. Når tiden aldrig slår til, med to børn og ALDRIG tid til mig selv, ville det være skønt, at kunne pakke sig ind i sådan en lækker kåbe, her om vinteren og have det lidt lækre om morgenen, når jeg står og spører madpakker:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise R

  Velvære i hverdagen er et bad og lækre cremer/olier efterfølgende. Og når bølgerne går højt er det yoga og massage (har 2 små børn).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Velvære er når jeg føler mig godt tilpas og nyder de små stunder som at læse en bog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  For mig er velvære at kunne vågne stille og roligt. Så er det skønt at sætte noget musik på (gerne Tina Dickow) og lave noget lækker morgenmad – så kan det ikke blive meget bedre<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Velvære? Det er vist for mit vedkommende efterhånden – jo flere børn jeg har fået og efter at have fået et fast job – blevet TID. Velvære er TID til at trække vejret og være sammen med mine mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine JO

  Velvære for mig er de små pusterum i hverdagen, hvor hovedet er tømt for opvask, rengøring, børnerod i hele huset osv… en ansigtsmaske eller en god kop kaffe foran netflixen eller et langt varmt bad. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  velvære er at have god tid til hyggelige ting (f. eks karbad eller en at læse en god bog) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Velvære for mig er at tage tiden til de ting som jeg ved gør mig glad, det er min morgen yoga og en gåtur med min kæreste i hånden… og det at bruge lidt ekstra tid om morgenen, så dagen får en god start. ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Lækker morgenkåbe, den ser varm og blød ud og dækker godt op i halsen, og den eye creme er virkelig luksus:-)
  Velvære for mig er: lidt hjemmetræning, en tur i infrarød sauna, et langt varmt karbad med champagne på kanten:-)
  Du ønskes en super dejlig og smuk 1.december:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Velvær er selvkærlighed! Og det kan være i mange sammenhænge. – En god, lang gåtur, en god kop kaffe, et varmt bad, et tæt kram eller noget helt femte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Velvære er (at tage sig) god tid og at lytte til kroppens behov <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Velvære for mig er et langt varmt bad (uden børn) hvor jeg bruger bodyscrub, ansigtsmaske og smører mig ind i lækker olie bagefter.
  Sikke en lækker præmie! Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Velvære er mange ting men blandt andet nybarberede ben, et dejligt varmt ben, at sove længe, the og serie og at lægge negelak. Jeg kunne dog blive ved 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Velvære er at ligge i badekarret med en kop kaffe og en facial sheet mask på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Velvære er at få lov at sove længe efterfuldt af et uforstyrret bad med tid til cremer og Make up, alt i mens manden tager sig af de 3 unger. Uh og så nybrygget kaffe. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Hansen

  Velvære er for mig at føle sig godt tilpas, med fx lækre produkter, gode venner osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Velvære for mig er god tid til et dejligt varmt bad 😊❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Velvære for mig er at få lov til at putte med min kommende mand (og baby i maven) og så have en langsom morgen sammen – evt. hvor vi går ud og får en bolle og en kaffe (te til mig 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  For mig er velvære en følelse, når jeg har haft god tid, dullet mig op og selvværdet er i top, så føler jeg velvære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia v

  Velvære er at gøre noget godt for mig selv, det kan være lækre produkter eller en drink med mine veninder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Velvære er når jeg tager en tur nordpå, hjem til mine forældre. Så starter vi ofte med en tur i det iskolde Vesterhav, efterfulgt af sauna. Der efter en omgang zoneterapi og ren omsorg fra min mors side af! Åh hvor jeg dog elsker det, og bliver helt fyldt op med energi! Kåben ville passe så fint til løbeturen mellem den iskolde vand og saunaen. Rigtig glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Velvære for mig er god tid! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Velvære er mange ting for mig. Nogle dage er et langt varmt bad med tid til en hårkur ren luksus. Andre dage er det massage hos min massør eller allerbedst når min kæreste masserer mine ømme fødder under min graviditet. Varm kakao og et dejligt stykke mørk chokolade hører også med 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  For mig er velvære lig med tid – tid til og for mig selv, tid til forkælelse og tid til afslapning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Lækre sager! 👌🏻 Dem håber jeg at vinde, da de vil være med til at give mig ekstra velvære. Som mor til to små børn vil øjencremen helt sikkert gøre noget godt for mine trætte mor-øjne, og kåben kunne lune på de tidlige morgener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sikke nogle fine præmier! Ultimativ velvære for mig skete i sidste uge, hvor jeg kom helt jetlagged til Vietnam og først fik den dejligste massage og derefter en lang lur midt på dagen – begge dele føltes så luksuriøst, når rejsen egentlig var en arbejdstur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  En god kop kaffe fra den lokale 🙂 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Velvære for mig er at forkæle mig selv og gøre ting der gør mig glad. Om det er den lækre ansigtsmaske med en kop te og en god bog, eller bare at forkæle mig selv med et stykke ekstra god chokolade i en hurtig pause i en travl hverdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse marie

  For mig er det ro og hygge.
  En hel dag hvor jeg ingen planer har og bare kan gøre hvad jeg vil.
  Så stille morgen med lækker morgenmad og levende lys.
  Lækker mad og selvforkældelse.
  Glædelig 1 december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Velvære er stille morgener, hvor man står tidligt nok op til ikke at stresse. At nyde min familie og en god kop kaffe ❤️ At få en stille og rolig start på dagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Garne

  Velvære for mig er at være sammen med venner og familie. Intet slår det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Det er simpelthen de lækreste produkter, jeg har ikke været heldig og prøve dem alle endnu- listen er jo lang;-))
  Velvære for mig er virkelig alenetid efter jeg har fået børn- bare det og få toilet tid for sig selv er jo en kæmpe ting når man normalt har børn der råber moar hele tiden og fluks står og underholder en mens man troede man skulle tisse:-D
  Velvære for mig er også og komme til frisør og smøre mig ind i lækre ting inden sengetid- om morgenen er det nærmest umuligt for mig og nå.
  Glædelig 1 december🎄🎅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velvære for mig er at kunne blive bare en liiiiille smule længere i sengen (på en hverdag) med en lækker kop the, inden jeg skal gøre mig klar parat til arbejde.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nåede I det heller ikke i går?