Pink søndag og et familiekram

Nyt på vej fra Núnoo & 10 spørgsmål til de seje My Sisters

mysisters-72

Foråret er på vej og der venter os en ny og skøn Núnoo kollektion til marts. Faktisk er jeg så heldig, at jeg skal til fremvisning af den nye kollektion allerede i morgen -Yay!. Så er I nysgerrige, kan I jo kigge med i min story på Instagram. Der ligger også allerede en del teasere hos My Sisters på deres instagram lige her. Jeg kan derigennem afsløre, at kommer nye farver, modeller og mere ruskind.

Jeg har fulgt de kære søstre Naja Silfen og Pia Silfen-Jensen en del år og er stor fan af deres arbejde. De har bare ramt mig spot on med Núnoo’s design og udtryk. Jeg havde fornøjelsen af at møde både Naja og Pia tilbage i 2013 og det er blevet til en del dejlige gensyn sidenhen. De har det mest smittende smil og skønneste latter, deres begejsrting for det de laver lyser ud af dem og de er virkelig svære ikke at holde af. Derfor tænkte jeg at jeg ville prøve at dele lidt mere omkring hvem der gemmer sig bage Núnoo med Jer i dette indlæg.

IMG_0196IMG_0195IMG_0425img_0088vind-billetter-til-finders-keepers-og-besoeg-mysisters2-1

Naja og Pia har begge været ved Adax – Naja som chefdesigner og Pia i PR afdelingen. Faktisk er det deres far Eugen Silfen, der står bag Adax. Så passionen for tasker og lækkert design ligger til familien.

Webshoppen My Sisters har eksisteret en del år efterhånden og i slutningen af 2014 blev den første taskekollektion under navnet Núnoo lanceret.  Om Núnoo har Pia udtalt: “Det er de tasker vi selv drømmer om, i den kvalitet vi elsker”.

Núnoo betyder iøvrigt duften af baby og var Najas kælenavn som lille.

Jeg har fået lov til at stille de to skønne søstre 10 spørgsmål, som I her kan læse svarene på:

1. Hvilken egenskab sætter I mest pris på ved hinanden?
Naja: Jeg sætter meget pris på Pias ekstremt gode humør. Et eksempel er da vi fik stjålet vores lager, og jeg skulle ringe og sige det til Pia, hendes reaktion var, nå så slap vi da af med det.
Pia: Jeg har altid været imponeret over Najas sans for god stil, misundelig kan man måske kalde det, hun kommer altid i et eller andet lækkert som jeg ville ønske jeg havde fundet først.
 
2. Hvem af Jer er den mest “gakkede” søster – kom gerne med et eksempel? 
Pia: Helt klart Naja…hun elsker stilen “Man rapeller” og drømmer om at iføre sig strikkede blebukser samtidig med at hun tænker at det kommer til at se Mega fedt ud, hvilket det måske også gør…(læs misundelig igen)
Naja: Helt klart Pia, hun er sådan Happy go Lucky og I love it…what is it. Hun ender ofte i mærkelige samtaler og akavede situationer fordi hun aldrig tænker over hvad kan dette føre til. Hun flyttede hele vejen til Belgien med en 3 måneder gammel baby uden at tænke over at kunne blive ensomt. Det var først noget som gik op for hende senere.
 
3. Har I som søstre nemt ved at blive enige om tingene? 
Naja & Pia: Ja, det lyder lidt sukkersødt, men vi er grundlæggende enige omkring stil, design og strategi. Og hvis vi ikke er, så har vi stor respekt for hinandens mening.
Vi tænker ens for Núnoo og forskelligt på alle andre punkter.
 
4. Beskriv en skør/dårlig vane ved hinanden?
Pia: En skør vane eller mangel på vane er at Naja ikke dyrker motion. Hun har altid været slank og set meget atletisk ud, men siden hun stoppede med håndbold i starten af 00érne har hun ikke bevæget væk fra sofaen, hvilket virkelige undrer mig. Men hun behøver tydeligvis ikke, så hvorfor ikke.
Naja: Pia har en skør vane med at hun altid vil have alle og især mig med på hendes seneste påfund, selvom hun ved, at jeg ikke dyrker motion. Hun argumenterer for hvor sjovt det bliver og jeg ender da også med at løbe 8 km en gang om året eller bruge en ny shampoo.
 
5. Har I en ultimativ favorit Núnoo taske?
Pia: Min første favorit var Alimakka, jeg elsker den taske. Nu kommer Fille clutchen og den elsker jeg som en ny lillesøster.
Naja: Jeg er afhængig af Mille, jeg har altid alt muligt med og det kræver en stor taske.
 
6. Hvad er det bedste der er sket i Jeres tid med Núnoo?
Pia & Naja: Det bedste er den konstante udvikling, vores nye sælger, alle de butikker som tror på os, alle vores trofaste kunder og bloggere som hele tiden kommer med positive tilbagemeldinger. Grundlæggende er det alle de mennesker vi møder på vores vej, som gør vores hverdag rigere.
 
7. Hvad drømte I om at blive da I var børn?
Naja:  Designer
Pia: Ridelærer
 
8. Hvad er Jeres ultimative garderobefavorit
Naja: Min læderjakke fra Kooples, alle skal have en sort læderjakke og den her elsker jeg bare.
Pia: Mine stiletter fra Louboutin, de er mega høje og umulige at gå i og jeg elsker dem.
 
9.  Bedste beauty-tip?
 
Pia:  Solpudder og bh:)
Naja: Concealer og falske vipper
 
10. Hvad laver I om 5 år?
Pia: Jeg drømmer om at Núnoo bliver et internationalt brand, så om 5 år bor jeg et sted i verden og får Núnoo videre ud i verden.
Naja: Jeg drømmer om at Núnoo ikke kun er tasker, men et helt univers af lækre produkter både til en selv og hjemmet, designer til kvinder som elsker mode. Så om 5 år har vi forhåbentlig lanceret en Núnoo Home.
03-08-16_pia
Pia med sin favorit – Alimakka, som findes i flere forskellige udgaver og farver.
mysisters-4
Najas favorit Mille, der ligeledes findes i forskellige udgaver og farver.
Personligt har jeg svært ved at vælge én favorit ud  – jeg er selv vældig begejstret for Mille, som jeg bruger til hverdag i ruskindsudgaven. Den er dejlig rummelig og perfekt, når man som jeg både skal have alverdens ting med mig. Jeg brugte faktisk også Mille på hele min barsel, som pusletaske. Det var den ret genial til, læs evt. mit indlæg om det her. Men udover Mille er Alimakka tasken også en klar favorit, da jeg bruger den på mine fridage. Den er stadig rummelig, men knap så stor som Mille og  kan bruges både til casual og fint.
Nu glæder jeg mig endnu mere til at se hvad deres forårskollektion har at byde på i morgen – ha’ en skøn aften derude!

Kh Lou

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink søndag og et familiekram