Nyt på vej fra Núnoo & 10 spørgsmål til de seje My Sisters

Smugkig på den nye Núnoo kollektion

Som jeg fortalte i mit sidste indlæg, skulle jeg til præsentation af den nye Núnoo forårskollektion i torsdags. Kiggede I mon lidt med på Instagram? Så så I jo nok mine favoritter, som jeg også har med her. Kollektionen er nemlig ret stor og tro mig det er rene lækkerier det hele!

img_0194img_0191

Den kendte Alimakka taske kommer blandt andet i ruskind i  en smuk vinrød farve. Vi var mange der øjeblikkeligt forelskede os i den i torsdags. Alimakka kommer også i lys ruskind og Navy både i ruskind og alm. og ja der kommer faktisk en del nye udgaver, som I alle kan se til marts.

img_0200

En ny meget smuk sag i mørkegrøn ruskind ved navn Fille er uden tøven min absolutte favorit. Grøn er iøvrigt også min yndlingsfarve.  Fille er en clutch og perfekt til byture og når man har en shopper eller et net med.

img_0202

Er den ikke sød? En lille crossbody taske med plads til telefon, penge og en læbestift. Den må da være den perfekte festivalstaske og jeg kan skrive under på at den er fin på. Prøvede den nemlig på (et par gange) hehe. Og den skulle komme i flere forskellige farver, så er det bare lige med at vælge. Leopardnettet i kan se i baggrunden er også nyt og bliver sendt med de nye tasker, der bliver solgt fra webshoppen.

img_0214

Alimakka tasken blev lige en tand sejere med denne frække frynsehank med nitter. Jeg så Naja tage den over  skulderen med en hvid skjorte på til og det super cool ud.

Som sagt så har jeg kun vist Jer en brøkdel af kollektionen her – der kommer også nye udgaver af “Stine” og “Mille” taskerne og meget mere!

img_0189img_0219

Jeg takker de skønne My Sisters for en dejlig og inspirerende eftermiddag og glæder mig til at den nye kollektion rammer butikkerne til marts. De gør det virklig godt de kære søstre!

Kh Lou

5 kommentarer

 • Nicoline

  Jeg vil gerne købe Mille tasken. Hvilken hjemmeside købte du taskerne. Vil nemlig gerne have det leopard net med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Billederne er fra en kollektions-fremvisning med Pia og Naja fra Nunoo – de fine leonet var nogle de brugte som dustbag dengang. Nu er de vist orange eller pink, så vidt jeg ved 🙂

   Mvh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ved du hvornår den nye kollektion kommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare så smukt! 🙂 Og super fint med de nye farver <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja det er så svært ikke at forelske sig i dem alle!!!

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på vej fra Núnoo & 10 spørgsmål til de seje My Sisters