op på den (gyldne) hest igen..

ny Nùnoo kollektion | rabatkode til My Sisters

Dette indlæg tilhører:  G  O  L  D  E  N   G  H  E  T  T  O   .   D  K

Der er lige landet en ny lækker kollektion fra NùnooMy Sisters. Har I fulgt med her i den gyldne ghetto i noget tid, har I nok bemærket min kærlighed for Najas design og alt hvad der rører sig hos My Sisters (drevet af søstrene Naja og Pia Silfen). Og min kærlighed vokser stadig støt ?

Den første Nùnoo kollektion blev og er stadig en bragede succes og efterspørgslen har været stor på b.la. de smukke bumbags “Camilla” og “Emilie“. Med den nye kollektion kommer der en masse nye favoritter i flere forskellige størrelser og som altid lækre materialer. Som noget nyt er der to tasker i vasket kalveskind – dvs. taskerne har været en tur i vaskemaskinen for at give dem en super smuk struktur. Det er den nye crossbody “Allimakka og Bumbag “Christa“. En ret sød detalje er at alle taskerne  har fået navne efter deres veninder.

msc_maj_18_ejFrisrakb-001msc_maj_02-001msc_maj_04-001msc_maj_17_ejFriskrab-001msc_maj_01-001msc_maj_03-001msc_maj_08-001

Jeg har er så heldig, at jeg har fået lov til at dele en rabatkode med mine skønne læsere. Koden “weekend” giver 10% i de næste 10 dage på alle tasker på My Sisters ? Og som en lille bonusinfo kan jeg afsløre at de udsolgte bumbags Emilie og Camilla kommer på shoppen igen i næste uge. Som altid sender de fragtfrit og priserne er meget overkommelige – happy shopping!

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O   .   D  K

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

op på den (gyldne) hest igen..