Gyldne vinterglimt

Pink søndag og et familiekram

Weekenden har stået i familiens tegn her i den gyldne ghetto. Vi har nemlig haft besøg af min mor og hendes mand, som vi indlogerede på hotellet i Marselisborg Havn. Vores lejlighed er nemlig ikke stor nok til at have overnattende gæster, så rart at de kunne bo lige i nærheden.

Søndagsudflugten gik til yndlings Aros, hvor jeg lige fik min mor til at agere fotograf. Dog fik jeg ret hurtigt selskab foran linsen..

img_0160img_0159

Skjorte og nederdel er begge fra H&M – jeg har en svaghed for både ret kraftige farver og støvede pasteller lige for tiden. Lidt et skørt miks, I know. Og jeg ved i øvrigt ikke lige hvad der sker for at jeg er et-benet på begge billeder.

img_0168

Som I kan se fik jeg lige selskab af de her to og det endte med at blive weekendens yndlings billede.

Håber I har haft en skøn weekend derude!

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne vinterglimt