Vind | det fineste pynt fra Dims studio

Vind din drømmetaske fra Núnoo

REKLAME – I SAMARBEJDE MED NÚNOO

** KONKURRENCEN ER SLUT – TAK TIL ALLE DER DELTOG – OG TILLYKKE TIL LOUISE C SOM NETOP HAR MODTAGET EN MAIL **

 

Glædelig 1. søndag i advent kære gyldne læsere! Så fik vi taget hul på dejlige december og det skal da så sandelig også fejres og derfor har jeg teamet op med de skønne damer fra Núnoo, så en af Jer kan vinde lige den taske I går og drømmer om. Så hermed en ekstra julegave til en gylden læser!

I oktober inviterede Pia og Naja mig og nogle andre søde Aarhus damer over til København for at se deres nye showroom lige ved Frederiksholms kanal. De har virkelig fået skabt sig et fantastisk univers omkring deres brand. Og det har været en sand fornøjelse at følge med helt fra start på deres Núnoo eventyr, der er blevet en bragende succes.

De formår at holde det hele meget feminint, sejt og med skønne detaljer. Og så er de ikke bange for at tænke anderledes i forhold til materialer og har hele tiden en ny model eller størrelse i ærmet. Deres mest kendte taske er nok Alimakka tasken.

En af Jer kan nu vinde Jeres favorit fra Núnoo. For at deltage skal du bare fortælle her i kommentarfeltet hvilken taske du kunne tænke dig, hvis du bliver den heldige vinder. I kan se udvalget her.

Jeg trækker en vinder lørdag den 8. december – Held & Lykke!

Varme Julehilsner fra Lou

166 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind | det fineste pynt fra Dims studio