Seje Aarhusianere | Ulrik Myrtue

Gyldne glimt fra anden og sidste uge af vores staycation i Aarhus

Vores staycation her i Aarhus er nu blevet til hverdag og vi er igen tilbage i vores vante mønster. De to ugers ferie vi tilbragt i egen by fløj afsted, men vi kom helt ned i gear. Vi havde lavet en lang liste over sjove aktiviteter, man kunne lave her i og omkring Aarhus. Vi nåede dog kun halvvejs, så vi har lidt tilgode. Det var så dejligt bare, at kunne nyde vores by som lille familie på måder vi ikke når til dagligt. Så skal vi nok nå, at se mere af verden på et andet tidspunkt.

IMG_0938IMG_0920IMG_0921IMG_0924IMG_0943IMG_0945IMG_0942IMG_0927IMG_0933

Sammen med gode venner besøgte vi Den Gamle By. Der var gået to år siden vores sidste besøg og der var endnu engang kommet mange fine nye tiltag. Vi var især vild med den nye udstilling om børnetv. Der blev jeg taget tilbage til barndommens yndlings programmer og Agnes kunne kende mange figurerne i udstilligen. Kommer I forbi skal I klart tjekke den ud – med eller uden børn.

IMG_0956IMG_0959IMG_0962IMG_0968

Agnes tog et par dage på ferie hos mine svigerforældre og det efterlod os i byen med “blot” et barn. Så vi brugte lidt af tiden på at afprøve et nyt vietnamesisk spisested “Pho C&P”  (Sønder Allé 14). Hvilket jeg er rigtig glad for, det var nemlig super lækkert og til rigtige fine priser. De laver byens bedste friske ruller og en skøn limonade. Jeg har faktisk allerede besøgt stedet efterfølgende og skal helt sikkert forbi et par gange mere mens jeg stadig har barsel måneden ud.

Efter vi havde spist tog vi videre på Aros, da min mand skulle se de sidste to nye udstillinger. Jeg er jo en flittig gæst på museet, så jeg synes det var skønt at have ham og ikke mindst en vågen Edith med.

IMG_0902IMG_0907

Ugen bød også på lidt mortid af de skønenste slags. Jeg havde nemlig fornøjelse af at drikke kaffe på Street Coffee med to super seje damer, som jeg mere eller mindre kender fra Instagram. Elsker det medie Efter kaffen gik vi ned til Marselisborg lystbådehavn for at besøge Bådcaféen. Den er virkelig også et besøg værd, hvis man er i området. Den ligger lige ved indsejlingen så ikke sammen med de andre caféer ved havnen. Man kan vælge at sidde indenfor i båden eller ude foran, så man kan se bådene komme ind.

I kan iøvrigt se hvad vores første uge gik med lige her.

Det er lidt underligt at ferien nu er slut, da det for mig betyder, at der kun er 1 måned til jobstart og to uger til vi starter indkøringen i vuggestuen. Av hvor flyver tiden bare alt for hurtigt! Jeg håber vejret skruer lidt op for charmen og er med til at forsøde den sidste del af min barsel. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at der bliver hygget mest muligt og kysset en hulens masse på Ediths lille glade ansigt.

God aften derude!

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seje Aarhusianere | Ulrik Myrtue