Mais oui!

Feriestatus efter en uges staycation i Aarhus

Et lille postkort herfra sofaen i den gyldne ghetto, hvor vi stadig kører “staycation” den sidste uge af vores fælles ferie. Og hurra hvor er det fedt at holde ferie i egen by. Jeg havde faktisk forventet, at jeg ville være ærgelig over ikke at være ude i verden et sted, men det har jeg slet ikke skænket en tanke. Der er en helt anden ro over dagene og vi når faktisk en hel del, selvom vi også har hygget en del herhjemme med at lave absolut ingenting.

IMG_0838-002IMG_0649IMG_0634

I starten af ugen hvor vejret var lidt gråt og trist tog vi på Dokk1 hvor der altid er til mange timers leg og sjov. Agnes er også blevet ret glad for at låne nye bøger med hjem, når vi er der. Selvom vejret ikke var til de vilde udendørs aktiviteter nåede vi da også lige forbi Suppestegogis, for is skal der til i sådan en ferie.

IMG_0659

Det blev også til et smut på grøntmarkedet for Agnes og jeg den anden dag. Hvor vi kom hjem med masser af bær, grønt, fisk og fine blomster. Åh hvor jeg dog elsker det marked på Ingerslev.


IMG_0724IMG_0720IMG_0676

Besøg af gode venner betød kage (selvfølgelig) og en tur i Mindeparken.


IMG_0778IMG_0802IMG_0821

Der blev tid til at besøge Skanseparkens legeplads, som er super fin. Ville ønske der var mange flere af den slags rundt i byen. Og så skulle der selvfølgelig spises is efterfølgende.

IMG_0827

Agnes og jeg benyttede os endnu engang af at farmand var hjemme og lod ham blive hjemme og se tour de france, mens Edith fik en lur. Så vi sprang på cyklen og kørte omkring havnen og tangkrogen. Fik dyppet tæerne og kigget på det store Cirkus Summarum telt, som vi selv skal besøge i august. Men super dejligt at få lidt tid bare Agnes og jeg, vi stor-nyder det hver gang.

IMG_0873IMG_0832IMG_0861-001IMG_0844 IMG_0850-001IMG_0864-001

Det blev til endnu en lille udflugt til et af byens smukke kreative åndehuller nemlig Godsbanen. Agnes synes det var en fest bare at tulle rundt og gå på opdagelse.

IMG_0884-001IMG_0898-001IMG_0900-001

Søndag sluttede vi ugen af på behørig vis med en tur i Tivoli Friheden. Dejligt med forlystelser der ligger i gåafstand, som man ikke skal bruge flere timer i bil for at komem til. Og lykken var gjort da vi forlod parken med en ballon.

Nu kører vi så på anden og sidste uges ferie i egen by og den er da også allerede godt planlagt. Var bange for at jeg ville synes det var ensfomigt og kedeligt “bare” at være hjemme. Men tværtimod er det helt fantastisk og nu har vi endda fået lidt rigtig sommervejr. Så må Hamborg og Berlin vente til vi har sparet lidt op.

Håber også I nyder sommeren derude!

Kh Lou

1 kommentar

  • Dansk sommer og afslapning hjemme er ikké at kimse ad – for når man har fri til at opleve byen og være nede i gear er det noget helt andet (:
    Lækre billeder.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mais oui!