Big Red

Gyldne sommer glimt

Der tankes op på energi og familietid i disse dage her i ghettoen. I sidste uge havde vi lånt et sommerhus i nærheden af Juelsminde. Det blev en lidt anden uge end den vi havde i Rørvig, men stadig helt og aldeles dejlig. I vores anden sommerhusuge var vi helt tæt på vandet og vi havde besøg af en masse dejlige mennesker.

IMG_0522

Nogle af gæsterne i sommerhuset fik glæde af denne fine og meget nemme kage, som jeg har lavet efter Signe Plum Mum’s opskrift. Den tog ingen tid at lave og dermed helt perfekt til at lave i sommerhuset. Men pas på cremen er virkelig lækker og man kan godt komme til at spise lidt (læs meget) af den under kagelavningen.

IMG_0544IMG_0561

Vi boede som sagt lige ned til vandet og det blev udnyttet. Agnes er virkelig en lille vandhund også selvom vandet ikke just var i nærheden af lunt. Edith nød at få sand mellem hænderne og bare observere storesøsters vandlege.

IMG_0565

De mange dage tæt sammen har givet os en masse af disse magiske stunder, hvor søskendekærligheden virkelig har smeltet forældrenes hjerter helt. Vi har stadig ikke oplevet nogen konflikter mellem de to og der må godt gå lang tid inden de begynder at opstå.

Lige nu nyder vi vores “staycation” her i Aarhus og sørme om ikke det næsten blev helt sommerligt i går! Mere af det. Tak.

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Big Red