Gyldne lykkebidder fra Rørvig

Ferie i egen by “staycation”

Efter to uger i det danske sommerhusland havde vi flirtet lidt med tanken om et smut til Hamborg eller Berlin. Men vi har måtte sande at økonomien ikke er til det i år. Derfor ser vi nu frem til to ugers ferie i egen by. Faktisk slet ikke så dårligt, da Aarhus jo byder på en masse skønne ting, som man måske ikke har tid til i dagligdagen og i weekenderne.

IMG_0871IMG_0876IMG_0881IMG_0906IMG_0958IMG_0037

Først var jeg selvfølgelig lidt ærgelig over, at vi ikke skulle ud af landet, men forligede mig ret hurtigt med tanken om en masse kvalitetstid i min egen by og med det bedste ferie-crew. Jeg kan også godt lide idéen om at have tid og ro til at vise Agnes en masse af det jeg elsker ved “vores by”. Nu brainstormer vi lidt omkring hvad vi gerne vil lave i de to uger og hvornår. Nogle af idéerne går på et par strandture, for vejret bliver da helt sikkert godt, nu hvor vi bliver i Danmark. Vi skal helt sikkert også en dag i Tivoli Friheden, som ligger i gåafstand fra hvor vi bor. Spise gode is nede i byen ved Suppestegogis (et must!). Besøge skønne steder i byen som havnen, Godsbanen, skoven, Aros, Væksthuset, Dokk1 osv.

Billederne her i indlægget er alle fra sommeren 2014 med en lille Agnes på 2 år, hvor vi også legede turister i egen by. Ligger I inde med gode ferieaktiviteter i smilets by – så hit me 🙂

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne lykkebidder fra Rørvig