Et år - et helt år!

Gyldne Beauty Favoritter | Efterår

REKLAME i form af affiliate links

Det er ved at være et godt stykke tid siden mit sidste indlæg om beauty favoritter.  Der er faktisk kommet en del nye til siden sidst, så nu vil jeg dele lidt af dem med Jer her på bloggen.

img_0240

Antipodes Avocado Oil & Rosehip + Vanilla Pod Hydrating Day Cream: Nogle gange er det tilfældigheder der får en til at ende med at man kommer hjem med et mirakelmiddel. Og det må man sige det var med Antipodes produkterne. Jeg var nemlig gået ind i en Helsekost-butik for at købe en gave til min veninde. Efter at have kigget alt igennem i 20 minuter (jeg er en slem oser) vendte jeg tilbage til hylden med Antipodes. Den lokkede af en eller anden grund. Jeg gik fra butikken med en sampak med creme og olie, men ingen gave til veninden. Jeg er stor fan af ansigtsolier og synes denne er super lækker. Faktisk købte jeg mest pakken for oliens skyld, men det er cremen der virkelig har slået benene væk under mig. Den indeholder bl.a. Manuka Honning, der eftersigende skulle virke helbredende og antibakteriel. Ved ikke om det er den ingrediens, der gjort udfaldet. Men min hud er blevet mere jævn og uden alt for mange urenheder efter jeg startetde med at bruge den.

img_0271

Balance Me Collagen Boost “Restore and Replenish Overnight Repair Mask + Flash Cleanse Micellar Water

I flere år har jeg eftersøgt den perfekte fugtmaske og nu tror jeg simpelthen, at jeg har fundet den! Balance Me kom mig til undsætning, da min hud for nogle uger siden slog ud pga. fugtmangel med deres Collagen Boost Overnight Repair Mask. Allerede efter første anvendelse kunne jeg se at min hud, var mere i balance (sjovt nok) og med en frisk glød. Huden så sundere ud og føltes gennemfugtet. Masken påføres nemlig om aftenen og efter et kvarter duppes overskydende maske af og så sover man ellers med det der er trængt ind i huden. Min hud var i hvert fald ret tørstig, så jeg gentog succesen et par dage efter for at se om den nu også var så god. Jeg endte med samme fantastiske resultat. Virkelig et mirakelmiddel til min trætte og fugtløs ansigt. Så nu ved jeg god hvad jeg skal ønske mig mere af til jul.

Efter at jeg er blevet mor er jeg blevet meget glad for de dersens “micellar vand” – det går hurtigt lige at få fjernet make-up og snavs, når man er træt og det skal gå hurtigt. Går jeg i seng uden at få renset af bliver jeg som oftest også straffet med det samme ved at min hud slår ud med urenheder. Så det er virkelig et must for mig. Og nu har jeg så prøvet flere forskellige mærker af micellar vand og her gør Balance Me det virkelig også godt. Huden bliver renset godt af, men skånsomt uden at den bliver udtørret. Balance Me’s micellar vand er en del af deres Collagen Boost serie og den skulle eftersigende også tilskynde hudens regenerering. For mig er det også en “keeper” og så dufter den tilmed dejligt af kamille.

img_0261

Avène Eau Thermale

Som en lille substitut for min yndlings facemist fra Karmameju, røg denne med hjem en dag fra apoteket. Den er på ingen måde i samme liga, men den kan alligevel noget. Måske er det også fordi jeg er blevet afhængig af det friske pust i ansigtet lige efter afrensning og inden olie/serum kommer på. Der er ikke noget værre end når ens hud når at tørre helt ind/ud inden den får et skud fugt. Mener også der er noget om, at huden optager creme osv. bedst hvis den stadig er fugtig. Jeg bruger den også flittigt i løbet af dagen, når jeg føler mig lidt mat i betrækket eller min hud har været udsat for dårligt indeklima.

img_0253

Urtekram Shampoo Rose (PR Gave): Jeg skifter som oftest lidt mellem det shampoo jeg bruger til mit hår. Henover sommeren har jeg brugt en lidt dyrere shampoo, som desværre ikke har gjort det store for mit hår. Så overraskelsen var stor, da jeg efterfølgende begyndte at bruge denne fra Urtekram, som ligger i den meget budgetvenlige kategori af shampoo’er. Jeg havde nemlig ikke de store forventninger til den andet end at håret blev rent. Men den havde en meget mærkbar effekt, mit hår blev straks blødere og mere medgørlig. Så stor high-five herfra og rart at en god shampoo ikke ruinerer budgettet.

Det var alt herfra i denne omgang – I er iøvrigt altid velkomne til at komme med Jeres bud på favoritprodukter eller gode oplevelser indenfor beauty produkter her i kommentarfeltet.

Kh Lou

2 kommentarer

 • Heidi H

  En lækker opdatering! Jeg er en suckerf for skønhedstips.
  Jeg er også stor fan af olier og fulgte dit Triologi-tip i vinters. Nu kan jeg ikke leve uden min hybenkerneolie.. Som står så fint på hylden ved siden af min mandelolie og min arganolie… og min tamanoolie.. og min abrikoskerneolie.. Jeg har et problem.
  Nå, men jeg var en TORSK at smide min elskede ansigtscreme væk for et par uger siden. Cremen fra Antipodes lyder virkelig som én skal ud og have fingre i (med det samme!). Må man spørge hvilke helsekost du fandt den i?
  Mvh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Heidi,

   Tak – det er jeg virkelig glad for at høre 🙂 Altid dejlig med lidt feed back!
   Åh jeg elsker også Trilogi’s hybenkerneolie – den står også fast i mit skab ved siden af mandelolien osv. 😉

   Jeg fandt den i Helsemin ved Bruuns Galleri og ellers kan du trykke på linket i indlægget, hvor den også kan findes i en webshop.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år - et helt år!