Ønsker fra en gylden dame

Et år – et helt år!

Det er ikke til at forstå, men allerede i morgen fylder min lille baby 1 år. Det efterlader mig her til aften lidt med følelserne uden på tøjet og i det nostalgiske hjørne. Der er blevet kigget billeder fra de første spæde dage og af alle de dejlige stunder og gyldne øjeblikke, der er fulgt med min skønne lille Edith Evigglad sidengen. Tiden er virkelig fløjet . Men jeg er der og løber stærkt for at holde trit.

img_0196

Højgravid Lou dagen inden Ediths ankomst

img_3436

Det første møde mellem søstre – jeg elsker simpelthen det billede og det var et ganske magisk øjeblik.

img_0417

Familen nu på tur som firkløver og med ståbræt.

img_0484

Lille Edith Evigglad ♥

For et år siden sad jeg også med følelserne uden på tøjet og vidste, at der ikke var længe til at vi skulle møde endnu et lille vidunder. Og sikke en solstråle vi har fået os, jeg nyder min lille familie, mine piger og alle de grin, smil og varme følelser de vækker i en. De opvejer til en hver tid alle bekymringer og manglende søvn.

Kh Lou

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker fra en gylden dame