Smukt stævnemøde med nordens to største kunstnere

Gyldne Beauty Favoritter | Vinter

REKLAME i form af affiliate links

Et længe ventet indlæg i serien af mine beauty-favoritter. Der er nemlig kommet lidt nye ting ind og en enkelt ældre favorit, som jeg ikke har delt med Jer før.

img_0001

Karmameju Buff Natural Body Brush

Længe har jeg haft denne body brush på ønskesedlen og til min sidste fødselsdag, var jeg så heldig at få en fra familien i gave. Mine trætte ben har sukket efter lidt kærlig ekstra pleje og det får de så nu. Jeg bruger den (hver gang jeg husker det) om morgenen på tør hud (det er jo en tørbørste). Man mærker med det samme hvordan, der kommer lidt mere gang i blodomløbet og bl.a. mine ben er super bløde og glatte efter en børstetur. Børsten kan faktisk bruges over hele kroppen. Karmameju har lagt en video op på deres Instagram, hvor de viser hvordan man bruger børsten.

Jeg er fan og ønsker mig nu den de har lavet til ansigtet.

img_0208

Tabitha James Kraan Hair Oil:

Endelig har jeg fundet en god og “ren” hårolie (uden nasties), som virker – YAY! Den samler, fugter og giver glans til mit hår og så dufter den tilmed skønt. Olien er drøj i brug og så synes jeg ikke at det gør noget, at den koster lidt mere. Er ens hår meget medtaget kan den bruges som hårkur natten over. Faktisk den bedste hårolie jeg nogensinde har prøvet. Find den bl.a. hos Matas.

img_0018

HH Simonsen Wet Brush – Pink Børste / Sort Børste:

Det er efterhånden et par år siden jeg stiftede bekendtskab med HH Simonsens Wet Brush og jeg har brugt dem lige siden. De er nemlig geniale til at rede vådt og filtret hår ud med, uden at det gør ondt eller man skal hive og slide. Tænker den også bliver god til pigernes hår, når de engang får en ordentlig manke.

Og som noget nyt får I her mine kommende beautykøb, som tæller:  denne smukke neglelak – skøn farve helt perfekt til et farverigt forår. En Konjac sponge som jeg virkelig savner i min daglige hudplejerutine og sidst men ikke mindst mangler jeg en god kropsolie og denne er en af mine favoritter.

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukt stævnemøde med nordens to største kunstnere