I Love Pink!

Gyldne Beauty Favoritter | Februar

REKLAME i form af enkelte pr-gaver

Endnu en måned er gået og jeg er såmænd klar med et par nye favoritter fra badeværelseshylden 🙂

IMG_0692IMG_0689

E-Vitamin Serum (PR Gave):  Jeg har været så heldig at stifte bekendtskab med et nyt dansk mærke der hedder Ecooking – dansk udviklet og produceret og ikke mindst håndfyldt på deres egen lille fabrik i Kolding. Lyder hyggeligt ikke? Og så er deres produkter uden parabener og farvestoffer. Men altså deres serum er en lækker tykflydende sag, som jeg forkæler mit ansigt med hver aften inden sengetid. Den gør min hud dejlig blød og synes, at den er blevet mere ensartet efter jeg er begyndt at bruge den. Men den skulle også være en fantastisk fugtbooster, så det giver god mening. Jeg dupper også lidt på mit kejsersnit (Edits exit), da E-vitamin virker ophelende. Jeg tror jeg vil investere i nogen af deres andre produkter, såsom A-vitamin kapsler (de kalder dem alternativet til botox – enough said) og Stram Op serum – de skulle begge være gode til den aldrende hud og ja jeg er jo en ældre dame efterhånden 😉

Peel Maske (PR Gave):  Endnu en skøn sag til at sparke lidt liv i den trætte hud, er denne fantastiske peeling maske med frugtsyre. Første gang jeg brugte den blev jeg dog noget overrasket over, hvor rød man bliver i knoppen efter den har siddet på i de anbefalede minutter. De skriver godt nok også at den skal bruges om aftenen. Huden så frisk og fin ud, da rødmen havde fortaget sig. Jeg har faktisk længe haft udkig efter en god maske, der lige “rydder lidt op” i ansigtet og får sparket til huden. Måske jeg har fundet the one 🙂


IMG_0013

Treatment 1:  Det er efterhånden en del år siden jeg første gang hørte om Treatment 1 fra Purely Professional – sjovt nok på en blog.  Men det er så først nu jeg selv er hoppet med på vognen af lovprisere for dette produkt. Ja ja bedre sent end aldrig. Treatment 1 er et “leave in” plejeprodukt, som jeg har fundet ud af, er genialt at putte i håret lige inden jeg føntører og styler. Det holder rigtig fint på frisuren og får mit hår til at føles og se lækkert ud. Så den er nu blevet en fast del af hårplejen 🙂

Kh Lou

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Love Pink!