cookie time!

gyldne beauty favoritter | oktober

Dette indlægtilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

I lang tid har jeg gerne ville dele mine favoritter med Jer, når det kommer til hudpleje og dulle-dims. Så nu starter jeg med at dele mine favoritter for sidste måned. En måned hvor min hud skulle forkæles lidt ekstra..

IMG_0112IMG_0111

L’oréal Brow Artist

Først i starten af dette år fandt jeg ud af, at tegne mine øjenbryn op. Better late than never. Men efter et besøg på Beauty Acadamy i København, hvor jeg lærte at tegne mine bryn op, begyndte jeg at eksperimentere derhjemme. For det gør virkelig en kæmpe forskel, om mine bryn har fået lidt hjælp eller ej. Men jeg er blevet ret glad for dette bryn-kit efter at have forsøgt med lidt forskellige produkter. Men denne er en keeper og dejlig budgetvenlig ikke mindst 🙂

IMG_0123

Karmameju Hydro Mist

Denne ansigtsspray hittede allerede stort hos mig i sommers, men den får lige lov til at komme med her igen. For den er virkelig fantastisk og jeg bruger den dagligt lige efter badet og efter rens om aftenen inden serum+dagcreme. Men derudover havde jeg den med på sygehuset, da jeg fik Edith. Man bliver en smule mat i betrækket ovenpå sådan en omgang, så den stod fast lige indefor rækkevidde på mit sengebord til at friske huden lidt op.

 IMG_0127

Rudolph Care Body Balm

Denne lækre body balm fik jeg af min veninde til min babyshower og den har jeg virkelig været glad for. Igen, huden bliver tør og mat ovenpå en fødsel, så når jeg har haft overskuddet, har jeg lige givet min krop en overhaling med den lækre balm inden sengetid.

IMG_0121

Trilogy Body Oil

I mange år har jeg sværget til kropsolier – bruger altid olie lige efter badet.  Mandel eller abrikoskerneolie er også altid at finde på badeværelseshylden og så flotter jeg mig engang imellem med en luksusolie. I graviditeten har jeg selvfølgelig også gjort en stor dyd ud af at smøre maven ekstra godt ind og det samme efterfølgende. Huden har været spændt pænt meget ud, så synes den skal forkæles lidt ekstra i disse dage 🙂

 IMG_0124

Annemarie Börlind For Lips

I mange år (faktisk omkring 7) har dette været min absolutte favorit, når det kommer til læbepleje. Jeg har prøvet en del, men vender altid tilbage til denne.  Den dufter skønt af mandler og fugter uden at udtørre, som jeg har oplevet andre gøre.

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

cookie time!