Frills, flare and ruffles

Vinterferie i sigte!

Kender I det, at så snart man har ferie eller fridage i sigte, så begynder man at lægge alle mulige utopiske planer oppe i hovedet!? Det gør jeg i hvert fald og utopiske bliver det næsten hver gang med to børn. Så måske jeg skulle prøve at sænke ambitionsniveauet her til vinterferien.

Alligevel går jeg allerede med tanker om at lave stuen fuldstændig om, få sorteret al mit og pigernes tøj, bagt kage og boller (det hører sig vel til sådan en ferie)  og ikke at glemme en god hovedrengøring. Men..

16473239_1203871929706430_7569222942652052499_n

Hvis jeg nu hånden på hjertet skal være ærlig over for mig selv, så ved jeg jo godt at jeg nok kun får ordnet en brøkdel af det hele. Så hvis jeg nu får bagt og gjort rent skal vi så ikke sige det var en lille sejr!? Det er jo også ferie og der skal slappes af, hygges med familien og måske opleves lidt ud over det sædvanlige.

Faktisk skal jeg i biografen med Agnes og se den nye Disney film, hvilket den lille pige inden i mig faktisk glæder sig til. Derudover har manden og jeg et helt børnefrit døgn, hvor vi skal indtage lækker mad nede i byen og nyde friheden i at blive liggende i sengen til langt op af formiddagen og se serier eller film. Vågner med sikkerhed allerede kl. otte er blevet super dårlig til at sove længe #lifewithkids.

Og det sjove slutter ikke her for jeg har også en koncert og et spændende museums besøg på programmet i næste uge. Masser af good times!

(Billedet har egentlig ikke så meget med teksten at gøre – det står måske mere som en kontrast dertil. Det er nemlig fra sidste uges CIFF-tur, hvor det hele var lidt mere “fasj” og lige til (var jo afsted uden børn). – Photocredit: Starklint PR)

Har I mon vinterferie og vilde planer derude? 

Kh Lou

3 kommentarer

 • Helt vilde planer. Det bliver over the top, eminent, out.of.this.world! Nej, jeg skal faktisk bare arbejde lige som min kære gemal også skal. Til gengæld arbejder jeg hjemme hele næste uge, så lidt ferie-“feel” bliver der alligevel over det, fordi jeg pga sparet transporttid kan hente lidt tidligere eller give børnene en rolig(ere) morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville sige, det vil være en sejr. men det lyder som om du har nogen gode planer for ferien. 🙂 Jeg kan desværre ikke prale af at have ferie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hehe ja ik’ 🙂 Skulle stuen nu blive flyttet helt rundt og på hovedet må jeg hellere lave en update.. Helt og aldeles et umuligt projekt. Men ferien skal nok blive god ligemeget hvad den kommer til at bestå af (hvis vi lige siger at sygdom ikke er en mulighed).

   Tak fordi du følger med 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frills, flare and ruffles