sweet stuff

turen går til..


Uge 7 nærmer sig og kæresten og jeg har hele tiden snakket om at den i hvert fald skal indeholde masser af sol og varme. Dog bliver udfaldet nok noget helt andet… Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed at jeg ELSKER Berlin og helst skal derned et par gange om året. Efter sidste tur derned i sommers blev kæresten så også helt “verliebt” i byen. Så da vi tilfældigt kom ind på noget med Berlin den anden dag, var vi ikke et sekund i tvivl om hvor turen skal gå hen i uge 7 🙂

Skal i på vinterferie?

 

Skriv en kommentar

 • Uh, hvor lyder det skønt!
  Jeg ska bare slappe af i ferien, skal nemlig på skiferie med min efterskole i uge 5! 🙂

  Clara / blaaaura.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou, din heldige rad! Kan sagtens unde dig endnu en tur til din yndlingsby. Og når du vender snuden mod Paris, har jeg jo boet der i flere omgange og har derfor en spækket notesbog med lækre steder. Du siger bare til! 🙂
  Jeg er snart på vej til Indien på en tidlig vinterferie. 14 dage i sol, fantastisk natur, kaos, farver, dufte og varme. Det bliver skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Måske du hører fra mig ang Paris-noter her til foråret. Tror endelig at turen skal gå til Paris i påskeferien – men skal lige “cleare” det med kæresten 🙂
   Hvor lyder det fedt med 14 dage i Indien – det gad jeg også godt. Glæder mig til at se en masse billeder derfra!

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig rigtig fed blog du har 🙂 Og forresten tillykke med blogland.dk …
  Bare det var mig!! 😀

  – Pankalla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal ikke afsted i uge 7, men tager til gengæld på vinterferie næste uge, og turen går for mig også til Berlin! Jeg er også fuldstændig verliebt i den by efter at have boet der et år. Hvis man kunne gifte sig med en by, ville jeg ikke være i tvivl :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Dejligt at du også skal til verdens mest fantastiske by 🙂 Hehe har det på samme måde..
   Har lige meldt din blog til min “Bloglovin-liste” så jeg kan se billeder fra din kommende tur 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder godt. Så skal jeg nok huske at tage en masse billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snyyyyyyyyyd! Åh jeg vil OGSÅ til Berlin, altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov vinterferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor dejligt med en lille efterårsferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal desværre arbejde hele ‘vinterferien’, men håber på at kunne tage sydpå omkring påske – har brug for nogle naturlige D vitaminer aka sol!!
  Ha en go tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tusind tak 🙂 Og påsken er også et dejligt tidspunkt at rejse på, da vejret de fleste steder er dejlig og forårsvarmt!

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker skjorten, især med sløjfen og de røde lækre læber til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare det var mig! Det lyder som en fantastisk idé 😀
  Jeg vil gerne til Berlin, når jeg bliver lidt ældre, og selv kan tage afsted 🙂 Om sommeren i nogle uger forhåbentligt. Så jeg får oplevet Berlin ordentligt 😉 Desværre skal min vinterferie foregå roligt. Men men men, jeg skal da til London i April! 😀

  I må have en fantastisk tur Lou, og nyd det! 🙂

  Kram Lisette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Berlin er også fantastisk om sommeren og dejligt man har noget at se frem til. Hvor lyder det bare skønt med London, ved jo at du elsker den by, så det er da bare dejligt at du endelig kommer derover igen 🙂 Og mange tak!

   Kram Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvor lækkert! Jeg glæder mig til endnu mere blogging om Berlin fra din side! Jeg tager til Paris her d. 22-25 januar mens der er haute couture modeuge – jeg glæder mig så meget! 🙂

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jeg skal gøre mit bedste, som blogger-udsendt i Berlin 🙂 Og SUK Paris – den by har jeg stadig tilgode og håber SÅ meget at det bliver i 2012 jeg skal opleve dens magi! Rigtig god tur til dig Marie, regner også med en god gang Pariser-bloggin’ fra dig 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Lou, din heldige kartoffel! Gid det var mig! Hvis jeg havde knasterne til det ville jeg også ta manden i hånden og smutte til Berlin…
  -Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tror også mere vi tager os råd til at stikke lidt af.. Og Berlin nærmest hiver i os, så bliver man jo nødt til at tage derned 🙂
   Men mon ikke i skal afsted senere på året engang?

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sweet stuff