Det ultimative sommernet | Her kan de købes online

Når ferien går i vasken, lige inden afgang..

Midt i al ferie-idyllen kom der lige en træls streg i regningen. En ret uheldig en faktisk. Lige nu sidder jeg hjemme låst til enten sofa eller sengen med benet oppe og foden i gips. Vi skulle på dette tidspunkt oprindeligt være i den hyggeligeste lejlighed i Hamborg og nyde en lille uges ferie i Karolinen Viertel. Men skæbnen havde andre planer og efter at have tilbragt søndag eftermiddag på skadestuen, var dommen en brækket fod og skår i ferieplanerne.

b9b4760b-803b-4fca-b980-f18bb316eab2

Tårerne trillede ned ad kinderne på mig, da vi forlod skadestuen. Hvem skulle have forudset at ferien ikke skulle blive som planlagt. Kom straks til at tænke på den kære Marina og hendes familie, der for ikke så lang tid siden, måtte aflyse deres ferie pga. sygdom og hvor ked af det jeg var på deres vegne. Det er bare på ingen måde sjovt. Men her er det “heldigvis” mig og ikke en af pigerne, der er berørt. Det er jo uden tvivl noget, der sikkert sker for mange, at ferieplanerne lige pludselig ændrer sig fra den ene dag til den anden.

Det glæder mig dog rigtig meget, at vi har en skøn ferieuge i Rørvig, vi kan se tilbage på. Mere om den i et andet indlæg.

Nu må vi så få pakket al vores habengut til Hamborg ud igen og prøve at se lidt positivt på det hele. F.eks. er vejret bedre i Aarhus i forhold til Hamborg. Der bliver nok tid til lidt netshopping (som jeg har givet mig selv lov til). Og vi får set nogle venner i stedet. Hamborg må blive en anden gang.

Skulle nogen af Jer ligge inde med nogle “life hacks” til det, at have krykker, bo på 3. sal (uden elevator) og have to mindre børn – bring ’em!

Kh Lou

5 kommentarer

 • Ida

  Åhh nej, din stakkel – Hvor er det bare synd 🙁 Håber du kan holde humøret nogenlunde højt – Du må nyde det flotte vejr, spise en helt masse is og drikke ekstra meget god kaffe! Og så må du bruge de sparede penge fra Hamborg til en masse shopping!

  Jeg har heldigvis ingen erfaring med kombinationen af de tre (faktisk har jeg kun erfaring med den første del om krykkerne, og så at have ét mindre barn). Men mht. krykkerne, så har jeg, de fire gange jeg har vandret rundt med krykker, bundet skumklude om (du ved, dem man bruger ved de trælse bleskift) 😉 Det er altså rart!

  God bedring, kære L!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor er det bare ærgeligt – god bedring! Håber I får hygget tiltrods og nyder solen, Hamburg er der også næste år heldigvis <3

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina L

  Overlevelse på krykker: Invester i en rulle eller to styrbånd med gel hos den lokale cykelhandler eller på nettet. Få det på krykkernes håndtag – du drømmer ikke om forskellen. Jeg overlevede pendlerliv, studiestart og pubcrawl med det trick ☺️ God bedring!

  Du kan bl.a. få det her: http://kibaek-cykler.dk/tilbehoer-til-cykling/styrbaand-og-haandtag/bbb-raceribbon-synthetic-cork-gel-sort

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg har sådan tænkt på jer i dag, for jeg ved jo desværre – som du selv skriver – hvordan det føles at aflyse en ferie, man har set rigtig meget frem til. Så surt altså! Håber vi kan få koordineret et lille sygebesøg.
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Øv hvor er det træls for dig, at sidde der med gips på i sommervarmen.
  Du må få det bedste ud af det, se lidt gode film og sådan.
  Ønsker dig god bedring, det gør av at brække noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det ultimative sommernet | Her kan de købes online