hej københavn

name it – must haves

De sidste to dage har jeg som skrevet tilbragt i Kbh og det meste af min tid på CiffKids. Den første stand der fangede mig torsdag formiddag var den fra name it. Jeg faldt fluks for deres lækre jersey items i grå og rosa. Elsker at det både er fint og behageligt på en og samme tid – perfekt til at tumle rundt i. Det hele er fra deres ekspres kollektion og lander allerede i butikkerne til oktober. Jeg har bestemt at den lille frøken i hvert fald skal have den  rosafarvede jerseykjole (venstre hjørne) .. plus en med det fine fugleprint og neondetalje, for ikke at glemme et par leggins (vi elsker leggins). Men det kunne også sagtens ende med at vi snupper det hele 🙂

name it

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hej københavn