agnes update

ugens gyldner toner – del 9

Jeg er helt solgt til den slags musik der kan krybe ind under huden og lukke alt andet ude. Her får i lidt af den slags lækkerier – enjoy 🙂

Skriv en kommentar

 • Hehe, ja det er skam heller ikke for sjov at min hund hedder Sufjan 😀 Og Woodkid er noget af det bedste jeg er faldet over i laaaaaand tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig også nede med musik som ryster en indeni. Jeg kendte ikke til det første track, men det er et dejligt nummer som skal gemmes. Lige for tiden er jeg ret pjattet med disse to sange, som er så smukke det slet ikke er til at forstå. Have a listen hvis du mangler et par gode sange!

  http://www.youtube.com/watch?v=So03KFCbc1E

  http://www.youtube.com/watch?v=HU0AHsAmjBQ

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jeg elsker Sufjan Stevens 🙂 Kendte ikke Woodkid, men det er virkelig lige up my alley! Tak, det er skønt med lidt nye toner.

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daughter er fantastiske – men jeg er glad for at jeg ikke skulle vælge mellem dem og Malk de koijn og de der festlige svenskere på samme spilletidspunkt på Roskilde Festivalen, for jeg var slet ikke af sted : (

  Har du hørt: Exlovers med “Emily”, Fionn Regan med “dogwood blossom”, Laura Marling med “Sophia”, azure blue med “seasons” og winhill/losehill med “tell her she’s the light of the world”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Uhh tak for musik-tips – skal helt sikkert lige have givet det hele et lyt 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

agnes update