spot on!

ugens gyldne toner – del 5

Wupti så gik der lige en uge.. Ikke en særlig vild uge for mit vedkommende. Den har mest stået på næse-pudsning og at hoste som en gammel mand. Det har dog matchet vejret meget godt. Men jeg er heldigvis i bedring og solen har også kigget lidt frem. Denne fantastiske sang “Float On” fra Modest Mouse kan helt sikkert få mig helt ovenpå igen. Om ikke andet så i hvert fald til at danse rundt i stuen.. Håber i har haft en god weekend 🙂

2 kommentarer

 • Uh det er virkelig også et godt nummer, med masser af gamle minder tilknyttet for mit vedkommende 🙂 Tror sgu jeg vil sætte det på og danse rundt i køkkenet, hehe. Håber du har fået det bedre Lou 🙂

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Pernille

   Jo tak det hjælper efterhånden på snuen 🙂 Åhh keg har også SÅ mange knyttet til det nummer og det får mig altid i godt humør!

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

spot on!