those summer nights

ugens gyldne toner del 7

Ugens gyldne toner kommer fra amerikanske Beirut, som spiller på Train her i Aarhus i morgen. Jeg tøvede desværre lidt for længe med at købe en billet og nu er der udsolgt. Snøft.  Er sikker på at Beirut er fantastisk live, så går helt sikkert glip af en af de store koncertoplevelser. Har du som jeg heller ingen billet, kan vi heldigvis nyde godt af den fantastiske musik her…

Har du aldrig hørt om skønne Beirut, kan jeg fortælle at musikken er en kombination af indie og world music (balkan elementer) på den helt rigtige måde. Vil helt klart opfordre til at dykke ned i arkiverne og lytte til den første plade “Gulag Orkestar” fra 2006.  God fornøjelse 🙂

Skriv en kommentar

 • hæhæhæ, ååårh Beirut.. Det var faktisk det allerførste stykke musik jeg lagde ind på min blog i sin tid! Jeg elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for gode gyldne toner.
  Bruger du spotify? Der synes jeg at jeg opdager meget godt. Bare de seneste måneder har jeg “opdaget” DARK DARK DARK, DAUGHTER, EMILY HAINES & THE SOFT SKELETON, I AM KLOOT, BEST COAST, MELISSA HORN, LAMAMIWHOAMI og en masse andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Beirut, dog mest om vinteren af en eller anden årsag?? 😉
  Jeg misser dem desværre også, men håber at se dem live en dag. Det skulle være helt fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

those summer nights