easter days in Aarhus

ugens gyldne toner del 2

Har før nævnt danske Nelson Can her på bloggen, men synes lige de fortjener at få deres musik op på bloggen også. En af mine venner stak mig deres EP i hånden for nogle måneder siden og den er blevet hørt ret flittigt af både mig og kæresten. Numrene er utrolig “catchy” og man kan ikke lade være med at synge/nynne med (og danse hvis man hedder Lou) til deres musik. Sætter tit pladen på lige inden jeg skal ud af døren for at komme i godt humør. Er overbevist om at de bliver “The next big thing” og glæder mig til at opleve dem live.

Skriv en kommentar

 • Øh, der skulle stå lavede – og ikke havde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det sjovt! Jeg ved, hvem Selina er, da vi er fra Odder. Men jeg anede ikke, at hun havde musik. Det er jo vildt fedt det hun/de laver 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Verden er lille 🙂 Jeg kender hendes kæreste igennem en af mine venner (ham der stak mig deres EP).. Men ja super fedt musik de laver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er meget cool:) Synes generelt dansk musik scene er prydet af talenter:) En meget kreativ nation:)Altid dejligt at høre nydt der popper op på P3 en gang imellem;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

easter days in Aarhus