Wheat AW15 | mine favoritter

fine basis bluser til babybulen

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Når maven vokser skrumper ens garderobe pludselig. Jeg er nu nået til det stadie, hvor en del af mine bluser og toppe helt ufrivilligt er blevet til crop tops. Så jeg har tilladt mig selv at shoppe lidt til babybulen i form af fine basis bluser. Som I kan se, har jeg svaghed for rib-bluser – får fine flash backs til 90’erne (som jeg husker ret tydeligt) 🙂 Udover at de alle er i rib, har de også en god længde, der netop dækker maven. Skal se om jeg kan få taget et par billeder til bloggen med dem “in action”.

IMG_0619

Nørgaard på Strøget er jo en klassiker – egentlig ville jeg have den med grønne og hvide striber,  desværre er den ikke til at opdrive og udsolgt på ubestmet tid – øv. Men jeg er nu også mægtig glad for disse to, som jeg fandt hos Støy Munkholm her i Aarhus til 235,- stykket 🙂

IMG_0608

To smukke bluser i sarte nuancer fra Weekday til 200,. stykket med “lange” kortærmer – giver det mening? Må vist hellere vise dem på 😉

IMG_0623

Når det kommer til basis er H&M altid godt med og der fandt jeg denne t-shirt til 179,-. Havde de haft den i flere farver, var der røget en mere med hjem. Har det med at købe dobbelt hvis jeg finder noget, der er pænt og sidder godt 🙂

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

5 kommentarer

 • Fine toppe. Hvor er hårbåndet på nederste billede fra? Har selv lige givet mig i kast med at sy hårbånd af gamle mønstrede tørklæder, men et helt sort ville ikke være at kimse af!

  -Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Det fandt jeg i “& Other Stories” endda nedsat med 70%. Er også blevet ret glad for at gå med hårbånd 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tak for svar. Det må jeg lige se efter! Det bliver så godt når Other Stories kommer til Aarhus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det var billigt for Mads Nørgaard! Det er kvali 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Ja jeg var også overrasket over at de ikke kostede mere – nok også derfor at der røg to stk med hjem 😉

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wheat AW15 | mine favoritter