stor kærlighed i mini format

fine lyserøde sager fra Enfant

IMG_0310

Enfant er nok mest kendt for børnesko og futter til de mindste. Men nu har de for første gang sendt en tøjkollektion på gaden både til drenge og piger str 56 – 116. Designeren bag er Lene Rix og jeg var ved første øjekast på CIFF tilbage i august 2014 fanget af hendes brug af de fine hvaler. Jeg røg direkte tilbage til min barndom, hvor jeg elskede “Kaskelotternes Sang” og “Samson & Sally”. Et print der går igen på bodyer, bluser og sengetøj. Elsker også de skønne tøsede styles i sart lyserød – mig der engang svor, at Agnes ikke skulle gå i lyserødt – man må sige jeg i den grad har skiftet mening 😉

I kan se hele kollektionen lige her og jeg ved, at der allerede er en del der forhandler de fine sager.

IMG_0308IMG_0304

Tøjet har vi fået i gave – men alle ord og holdninger er mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

stor kærlighed i mini format