Aarhus by heart | Dokk1

Wheat AW15 | mine favoritter

Dette indlæg tilhører: G  O L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Nu hvor jeg er startet med at præsentere efterårsnyhederne skal Wheat selvfølgelig nævnes. Dem var jeg også forbi, da jeg i januar besøgte CIFF Kids (Copenhagen International Fashion Fair) og her får i mine favoritter fra deres AW15 kollektion.

Som noget nyt kommer der en hel serie med 100% merinould både til de helt små men også til de større i form af undertøj. Noget jeg personligt glæder mig rigtig meget til!

Deres meget populære termotøj kommer i nye farver her til efteråret –  mørkeblå og hindbærfarvet. Overvejer lidt om den lille frøken skal have den blå. Hun starter nemlig snart i børnehave og mon ikke hun pådrager sig en del mere jord som børnehavebarn 🙂

IMG_0214IMG_0183IMG_0178IMG_0179IMG_0190

Denne fine tunika er en af mine must-haves til den lille frøken. Det var love at first sight 🙂

IMG_0172IMG_0211IMG_0185IMG_0188IMG_0210IMG_0203IMG_0195

Som før nævnt kommer der en del fine styles i merinould og der skal den gyldne ghetto’s kommende beboer i hvert fald forkæles med lidt af de bløde sager (og de er virkelig super bløde)  🙂

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus by heart | Dokk1