Aarhus' sejeste concept store!

Edith – 6 måneder

Verdens største kliché, som jeg virkelig først rigtig har forstået efter at være blevet mor – tiden flyver ekstra stærkt med børn! Man får dem og bum så er de pludselig et halvt år eller på vej i skole. Jeg prøver virkelig at dvæle ved de alle de dejlige gyldne stunder med min lille baby og inhalere hendes skønne duft, mens jeg kysser hendes bløde runde hoved 🙂

IMG_0189IMG_0204 (85)IMG_0193

I går rundede min lille marcipangris så et halvt år og ja det er som sagt slet ikke til at forstå, hvor tiden blev af. Selvfølgelig er det også rigtig dejligt at se hende vokse og lære nye ting for hver dag, der går. Og den fantastiske kærlighed og beundring af storesøster Agnes, er slet ikke til at stå for. Agnes griber den, gengælder og elsker at underholde Edith med fjollerier. I sådanne situtioner kan der forekomme lidt blanke øjne hos moderen ♥

Tiden kan jeg ikke sætte på pause, men i stedet lader jeg de huslige pligter være “på pause” og lader dem vente engang imellem. Så jeg bedre kan hygge sammen med mine to gyldne piger. Bevares vasketøjskurven kan vokse sig ud over sine bredder og opvasken stå en dag mere. Men jeg har lært at sænke mit ambitionsniveau, hvilket godt kan være svært – men tiden hvor de er små kommer ikke igen. Så hellere lidt rod og et par ekstra nullermænd 🙂

IMG_7729

Kh Lou

7 kommentarer

 • sæl

  Hold nu op hvor er de søde!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tark Jesper – du må snart kigge forbi igen 🙂

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det blik Edith sender Agnes <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor har du bare ret! Selvom jeg kun har båret titlen som mor i 2,5 uge må jeg erklære mig enig – Tiden er aldrig gået stærkere! Jeg havde ambitioner om to eksaminer til sommer – Det er skåret ned til en 😉 Og den tager jeg også udelukkende fordi det giver mig en del mere tid med mindstemanden næste forår!

  Og hvor er det nogle skønne billeder – og unger! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare skønne ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig skønne billeder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus' sejeste concept store!