Om at jagte sin egen skygge og en stor beslutning

Aarhus Central Food Market

Aarhus har fået sig et nyt mad-mekka lige i hjertet af byen. I dag var den officielle åbningsdag for Aarhus Central Food Market og jeg var så heldig, at være inviteret til en preview sammen med pressen. Måske I allerede har kigget med på Snap eller min Insta-story, hvor jeg har lagt en del glimt ud. Jeg er virkelig svært begejstret for hele stedet, æstetikken og ikke mindst al den lækre mad. Det er bare gennemført lækkert det hele. Der var ikke et øje tørt da jeg gik mæt og glad derfra i middags. De fejrer faktisk videre i morgen og kan kun varmt anbefale en lille søndagstur forbi det smukke madmarked. I kan se programmet for søndag lige her.

IMG_0065IMG_0009IMG_0029IMG_0011IMG_0027IMG_0017IMG_0023IMG_0070IMG_0038IMG_0037IMG_0055IMG_0049IMG_0071

Jeg synes at det er skønt, at vi endelig har fået Grød til Aarhus. De åbner som de første i hverdagen ved syv-tiden. Så der vil jeg helt sikkert svinge forbi inden arbejde en dag. Mon ikke også La Cabra følger trop og åbner op for ealy birds.  Ellers hedder åbningstiderne 12 – 19 ved alle de andre boder.

Udover al den lækre mad man kan nyde på stedet, findes der også boder med salg af frisk fisk, en bottleshop med øl og den fineste landbutik med alverdens delikatesser. Så bestemt også et supplement til indkøbsturen, hvis man lige skal have lidt ekstra lækkert med hjem.

I kan læse mere om de forskellige boder på deres hjemmeside eller måske selv smutte forbi evt. allerede i morgen. Jeg skal i hvert fald snart derned igen.

Godnat herfra!

Kh Lou

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at jagte sin egen skygge og en stor beslutning