away we go | aygo

en ægte aarhus pige

IMG_0594IMG_0564IMG_0579IMG_0577

Sidste søndag var jeg forbi Finders Keepers markedet her i Aarhus. En af de ting der kom med mig hjem (der var virkelig mange fristelser), var denne fantastiske lille sweat med tryk af Stine Aamose også kendt som Aamosen. Jeg har længe været varm på hendes tryk og tænker, at jeg en dag også skal have et på væggen her i ghettoen. Jeg er jo virkelig en Aarhus pige, så kunne på ingen måde stå for sweat’en med 8000 Aarhus på. Min kæreste var også svært begejstret for den lille frøkens nye sweat og spurgte straks til en i hans størrelse. Måske man skulle forhøre sig om det er muligt, da det ville være en skøn julegave. Jeg synes virkelig Stine fortjener et shout out (som det hedder nu om dage) for hendes fine værker!

Så kig forbi Aamosen på facebook lige her og hør nærmere, hvis I lige som mig har en lille aarhusianer i husstanden og er forelsket i trykket 🙂 De fine sweats koster 180kr, laves i et begrænset antal og der bliver kun trykt få af gangen, da alle Stines værker er trykt i hånden. Ps. Hun laver også baby body’er 🙂

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

away we go | aygo