London calling!

aarhus by heart | Riccos kaffebar

Nu er det jo ikke længe siden at jeg lavede min aarhusianske kaffeguide by Lou – men nu har jeg liiiige en tilføjelse 🙂

IMG_0309

IMG_0332IMG_0322IMG_0312IMG_0314IMG_0305IMG_0306IMG_0330IMG_0336

Riccos kaffebar – som jeg først fornylig har stiftet bekendtskab med er flyttet ind i kælderen hos Vangaards Boghandel i Ryesgade (der hvor Sigfreds var før). De har indrettet sig lige efter mit hoved med skønne genbrugslamper, gamle køkkenskabe og keramikfund. Elsker når det ikke er alt for poleret, nyt og pænt. Derudover har kaffen også vundet mit hjerte og som prikken over i’et får de deres kager fra “MIN kagepusher” Langenæs Bageriet. Tænk at finde sådan en perle i gågaden!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London calling!