små sommerfødder

vind 1500,- til POMPdeLUX

** Konkurrencen er slut – tak til alle der deltog 🙂 Og stort tillykke til vinderen (fundet vha. random.org).. Marlene Høj som jeg fluks sender en mail **

30042015_Top_DK

Jeg har noget helt særligt i ærmet til Jer i dag her optil bededagsferien..  Jeg har nemlig fået den udsøgte fornøjelse at forkæle en heldig læser med hele 1500,- til at shoppe for hos POMPdeLUX!

Har I læst med her på bloggen de sidste par måneder har I måske set mine indlæg om deres SS15 kollektion “Hello Colours” , jeg har vist mine favoritter fra kollektionen og vi har testet deres softwear.  POMPdeLUX laver børnetøj  fra størrelse 80 til 152 og har et fantastisk udvalg til både drenge og piger. I kan finde alt lige fra undertøj, tøset tilbehør, hverdagstøj, festtøj til teknisk overtøj. Ja der mangler ikke rigtig noget 🙂

SS15_4SS15_2

SS15_3SS15_5

For at deltage skal du dele dit yndlingsoutfit fra POMPdeLUX her i kommentarfeltet og skrive hvem, du gerne vil forkæle med de fine styles 🙂

Jeg trækker en tilfældig vinder  – held & lykke

Dette indlæg er lavet i samarbejde med POMPdeLUX

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

små sommerfødder