vind billetter til Finders Keepers og besøg My Sisters

POMPdeLUX | softwear

Hos POMPdeLUX er alt deres Softwear, som består af undertøj og nattøj, Oeko-Tex standard 100 og GOTS certificeret. Jeg er stor fan af disse certificeringer og især med styles, der skal sidde tæt på kroppen. Natdragten har vi haft optil 3 stk af fra forskellige kollektioner og I kan se en lille Agnes i den første her 🙂  Jeg er en sucker for pasformen på natdragten, som er lidt baggy og med fine flæser henover brystet.

POMPdeLUX laver nogle helt fantastiske AOP (all-over-print) til hver Softwear kollektion. Denne sæson er det med sommerfugle og blomster meget passende til den årstid, der venter os. Jeg glemmer jo (som altid) helt at nævne drengedelen, man er vel pigemor. Men serien findes selvfølgelig også til drenge, find den lige her. Som navnet “Softwear” antyder er det dejligt blødt og har en lækker pasform. Undertøj og nattøj skal bare være blødt og rart at have på. Der skal ikke være noget, der strammer eller kradser. Så derfor er vi meget glade for de styles, vi har fra Softwear serien nu og dem vi har haft.

IMG_0392IMG_0393

 Lille frøken morgenhår som elsker at have nattøj på. Hun er oftest ikke til at få ud af det igen om morgenen. Men især natdragten med flæser volder os problemer, det er nemlig prinsessenattøjet, som hun selv har døbt det 🙂 Pga. hendes forkærlighed for dragten overvejer jeg nu at investere i de søde to-delte pyjamassæt, som i kan se på det nederste billede. Hvad gør man ikke for de små prinsesser 😉

IMG_0069IMG_0111IMG_039820154

Dette indlæg er lavet i samarbejde med POMPdeLUX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vind billetter til Finders Keepers og besøg My Sisters