inspired by kids | vind et gavekort på 700kr til name it

skønt selskab og et tip om besparelser optil 30% på POMPdeLUX

IMG_0153

I søndags blev den lille frøken genforenet med hendes højtelskede kusine Fie. Sidst de var sammen var de nærmest uadskillelige, så gensynsglæden var stor. Inden afgang var der lige tid til at fjolle lidt i vores opgang. Den lille frøken elsker at skære grimasser og lave skæg foran kameraet, så resultatet er altid ret underholdende 🙂

Outfittet havde hun selv været med til at sætte sammen med accessories og det hele. Hun er svært glad for a-formede tunikatoppe, som hun kalder kjoler. Men det er en nem måde at opfylde hendes ønske om at være ekstra fin og stadig være iført tøj, der kan tumles i (som der i den grad blev i søndags).

IMG_0148

fie og agnes

I skal næsten også lige have de billeder at se, som jeg postede på instagram af de to små frøkner fanget i en stille stund 🙂 Beklager den grynede opløsning.

Og nu til et rigtig godt tip: Hos POMPdeLUX kan du fra  31/3 til og med 5/4 spare op til 30% på en række lækre udvalgte styles på deres webshop.

Cardingan, Tunika & Shorts POMPdeLUX | Sko Angulus | Solbriller og taske H&M

Dette indlæg er lavet i samarbejde med POMPdeLUX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspired by kids | vind et gavekort på 700kr til name it