Ferie i egen by "staycation"

Rødgrød med fløde

Rød har i mange år været en farve jeg har styret udenom i garderoben. Det er jo ikke fordi, at jeg som sådan er særlig farveforskrækket. I mange år har jeg jo blandt andet svoret til knaldrød læbestift. Denne sommer er rød så sjovt nok gået hen og blevet min yndlingsfarve i garderoben. Derfor har der sneget sig lidt forskellige røde styles ind her i ghettoen og her får I lige lidt billeder af en af mine nye røde favoritter.

IMG_0398IMG_0401IMG_0414IMG_0387

Kjolen her er i mine øjne den helt perfekte sommerkjole og den var lidt et kup, da den er fundet på Retrogulds kilo-marked. Iøvrigt et besøg værd hvis man er vild med vintage, jeg mener det kommer til Aarhus igen omkring den 20. august. Men anyway så er jeg blevet ret hooked på røde styles i garderoben og går lidt og lurer lidt flere røde styles. Jeg er ved at strikke et andet indlæg sammen med nogle af dem her til bloggen. Så mere rødt i vente!

Hvis I skulle undre Jer over overskriften, så synes jeg at “Lady in red” blev lidt for tacky og mine blege arme er lidt i retning af flødefarvede. Ha’ en skøn søndag derude.

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie i egen by "staycation"