bonus jakken

peachy!

Lige nu er der 50% på hele SS13 kollektionen hos Soft Gallery. Selvom jeg forlængst har fået mine yndlings styles fra den kollektion i hus, lod jeg mig alligevel friste.. Jeg har nemlig et soft spot for deres Lily School Girl print. Derfor røg der uden tøven et styk hjem til mamalou i str 14. Kunne vist roligt have taget den i str 12, da den er lidt stor til mig 🙂 Nu har vi så mor-datter t-shirts (lidt skørt – men hyggeligt). Det skal også lige siges, at de faktisk også har en del lækre styles til kvinder. Men selvfølgelig var det børneudgaven jeg selv faldt for. Andre der har købt tøj i børnestr til sig selv?

Agnes skulle selvføgelig ikke snydes, så hun fik body og leggins i fin ferskenfarve med seje lapper på albuer og knæ 🙂

IMG_1615IMG_1603

Skriv en kommentar

 • Fedt du lige deler. Jeg havde nemlig udset mig nogle bukser hos dem i børnestørrelser ,men jeg turde ikke købe, hvis nu de var for små. Men det lyder jo til at det er lidt til den store side, så nu ved jeg det 🙂 Jeg har købt flere ting i børnestørrelser i øvrigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den nuance fersken er jo helt perfekt – virkelig sødt tøj (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Ja ik’!? Synes også den er lige til at spise og så passer det rigtig flot sammen med mørkeblå, hvis man vil have lidt kontrast..

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe – ja jeg har da købt lidt i H&Ms børneafdeling – både sko og tees. Nu har jeg jo ikke selv børn men jeg ville da klart købe mor datter tees hvis jeg havde! Håber på billeder af Jer i dem også 🙂

  -Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Husker også at min mor og jeg havde ens jakker da jeg var omkring 9 år – kan huske jeg synes det var ret sejt 🙂
   Hehe skal nok poste lidt billeder…

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor ser det lækkert ud! Jeg har aldrig købt børnetøj til mig selv, men når jeg ser det der kunne jeg sagtens finde på det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Deres tøj er super blødt! Og nu er det ikke kun Agnes, der skal forkæles med det 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh, det er altså et lækkert mærke. Det il jeg huske på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   De har som sagt også virkelig mange lækre ting i deres woman kollektion, så der er ikke kun tilegnet folk med børn 🙂

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, I bliver søde 🙂 Godt at vide, at der en en chance for at man kan klemme sig i deres str. 14 år 😉

  Skønt body- og legginssæt. Deres slub kvalitet er så lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Tak Mette 🙂 Det er faktisk slet ikke så dårligt også at kunne hoppe i deres fantastiske børne styles.
   Enig de lever virkelig op til navnet “Soft”!

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bonus jakken