Gyldne glimt

Oktober glæder

Hej oktober og hej yndlings måned! Oktober er en for mig en meget festlig måned. En måned der rummer bryllupsdag, fødselsdage for Edith, min mand og jeg, en efterårsferie og meget mere. En gylden tid om man vil og jeg har glædet mig!

img_0205img_2136img_0109

I sidste uge besøgte jeg, sammen med min skønne kollega, den dygtige keramiker Julie Damhus. Vi havde simpelthen inviteret os selv på kaffe. Det resulterede i at vi blev tilbudt at dreje ler på Julies værksted. Jeg tøvede lidt i starten, men endte alligevel ved drejeskiven – sikke en oplevelse! Og sød som Julie var tilbød hun at glasere mine skæve skåle og det krus jeg fik drejet (med meget kyndig vejledning selvfølgelig), så jeg kunne få mine ting. Er spændt på om de overlevede ovnen!

fefa0006-474f-49a2-bd3d-94e9a4edb207

På søndag skal jeg til Silkeborg og se den nye Cindy Sherman udstilling på Museum Jorn – en vild udstilling som jeg glæder mig super meget til.

Aros åbner også snart Bacon, Freud and the London painters – det bliver også en udstilling jeg skal se en del gange kan jeg mærke.

img_2174

En lille dame fylder to år midt i efterårsferien og glæder mig super meget til at fejre vores stædige, glade og kærlige lille menneske. Er spændt på hvor meget hun forstår af det hele. Dog har hun koblet at der skal siges hurra, når ,am snakker om fødselsdag. Om ikke andet kender jeg en storesøster, der er mere en klar på at assistere med at pakke gaver ud, hvis det bliver nødvendigt.

Uge 42 står på efterårsferie for hele den gyldne familie – YAY en ferie uden brækket fod. Manden og jeg stikker lige kort af til Hamborg et par dage, men børnene på ferie hos deres dejlige bedsteforældre. Og ellers står den på maks. familiehygge. Så skal vi ikke bare aftale at vi får smukt efterårsvejr hele den uge..

311f9162-cdc7-4192-8d54-8e63f14b7c6f

Og ja så fylder jeg sørme også år sidst på måneden – elsker at fejre fødselsdage og det er altid alle andre jeg fejrer, men i år vil jeg fejres med kage und alles. Bare for hyggens skyld og så er det jo alletiders måde at få set en masse dejlige mennesker på.

Håber I er kommet godt ind i min yndlingsmåned!

Tak fordi I læste med,

KH Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne glimt