Gyldne glimt

Lou Who? | 10 facts om den gyldne dame

Selvom jeg deler en masse fra mit liv herinde og på de sociale medier, går jeg aldrig rigtig så meget i dybden med mine tanker, holdninger eller deler helt almindelige facts om mig selv som person. I kan selvfølgelig godt udlede at jeg er glad for kage, nederdele og keramik udfra mine billeder. Men der er selvfølgelig meget mere til mig end et pænt billede af min eftermiddagskaffe.

Så derfor vil jeg her på min fødselsdag dele lidt facts om den gyldne dame med Jer.. Personligt synes jeg altid sådanne facts er hyggelige læse om andre bloggere.
a22f4f96-89af-48c8-a1ee-0340afa402eb1. Born and raised i Varde på Vestkysten (mener det er blevet kategoriseret som udkants Danmark nu!?) Føler mig egentlig mere som Aarhusianer efter at have boet her i 15 år nu. Og vidste da jeg flyttede derfra at jeg aldrig ville flytte tilbage.

2. I rigtig mange år har jeg arbejdet i flybranchen som stewardesse – 10 år for at være helt præcis. Startede mere eller mindre bare for sjovt og tænkte, at jeg bare lige ville snuppe 1-2 år indtil jeg fandt ud af hvad jeg ville være “når jeg blev voksen”. Det endte med at blive til 10 år og jeg har stadig ikke fundet ud af hvad jeg vil være. Er faktisk også kommet frem til at der ikke nødvendigvis behøver at være et facit på det. Jeg har to seje titler som mor og kone og dem er jeg glad for. Det er ikke mit job der definerer hvem jeg er i den sidste ende. Men det er jo sådanne ting man lærer med årene.

3. Siden jeg var lille har min morgenmad bestået af en skål havregryn med noget så skørt som bagekakao ovenpå og det har faktisk aldrig ændret sig. Den eneste forskel er, at jeg har skiftet mælken ud med rismælk. Så ingen fancy-instagram-venlig morgenmad til mig.

4. En ting jeg virkelig mestrer er at parallelparkere.  Ikke noget der kom med kortet – faktisk er det mere eller mindre selvlært, da jeg boede i Øgaderne. Så bliver da lidt stolt når manden beder mig om at tage rattet hvis det er en af de små pladser der skal parallelparkeres på.

5. Jeg er lidt af et rodehoved og har svært ved at skille mig af med ting. Mit evighedsprojekt er at blive lidt mere ordensmenneske og leve mere minimalistisk.

6. Jeg bryder mig ikke synderligt om sodavand og cola. Men elsker chokolade i alle afskygninger.

7. Jeg taler mere eller mindre flydende tysk grundet min kære mormors tyske herkomst og fordi jeg voksede op med flere tyske kanaler end danske. Dengang var jeg ikke så selektiv med børnetv og man lærer forbavsende meget ved at se tysk Sesam Strasse.

8. Jeg har en gang ret ufrivilligt overnattet i min bil midt på landevejen under en snestorm. Bilen sad ganske enkelt fast og vejhjælpen kunne ikke komme før dagen efter. Måske det mest uhyggelige jeg nogensinde har prøvet – især når man har set for mange uhyggelige film. Lykken var stor da der efter 7 timer blev banket på ruden og en sneplov trak mig fri.

9. Jeg har aldrig været på skiferie eller stået på ski i mit liv.

10. Jeg snakker meget og jeg mener rigtig meget. Bliver jeg entusiastisk omkring noget, er det virkelig svært at få munden lukket på mig.

Tak fordi I kiggede med,

Kh Lou

8 kommentarer

 • lena

  Stort tillykke….Dit univers er så hyggeligt ……og jeg kan virkeligt godt lide din nede på jorden attitude. Kunne du ikke tænke dig at lave en lille århus guide med anbefalinger af børnevenlige aktiviteter og spisesteder…..Jeg bor selv i Århus med en tre et halvårlig krudtugle og jeg kan godt gå lidt kold i ideer med hensyn til hvad vi skal finde på i weekenderne……når det ikke er muligt at sidde stille mere end to minutter ad gangen😊😀😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Kære Lena,

   Tusind tusind tak – det var virkelig nogle dejlige ord at få med på vejen 🙂
   Det vil jeg da helt sikkert kigge på – god idé med en aktivitetsguide!

   Tak fordi du kigger med her på bloggen,
   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bagekakao på havregryn var også en klassiker i barndomshjemmet her 😀 Jeg bliver heller aldrig på team sodavand – heller ikke da jeg var barn. Og slet ikke cola. Men det skægge er, jeg er faldet for den nye ginger pepsi, fordi den smager af dobbelt-boblende ginger beer – og det kan jeg nemlig godt lide 😀

  Og tillykke i øvrigt – håber du får den dejligste dag med alle de søde 🙂

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Haha hvor er det rart at høre at der er andre, der også er så tossede at putte bagekakao på morgenmaden!
   Og mange mange tak – havde den fineste dag 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke en hyggelig liste. Må jeg spørge hvad du egentlig arbejder med i dag? Går ikke ud fra at du stadig er stewardesse 😄 jeg kommenterer ikke så tit, men er virkelig glad for at læse med.
  Kh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Maria,
   Tak – det må du da. Jeg er ansat ved Kähler i butikken her i Aarhus 🙂
   Og hvor er jeg glad for at du kigger med her i ghettoen – af hjertet tak!

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du’ sød! Tillykke med fødselsdagen og vi ses om et par timer.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tusind tak søde du og tak for de fine gaver :-*

   Kram til dig,
   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne glimt