Weekend i lavt gear

Ønsker fra en gylden dame

REKLAME i form af affiliate

Det er oktober, efterår og min absolutte yndlingsmåned. Det er en måned med bryllupsdag, 1-års fødselsdag, min kære mands fødselsdag og sidst men ikke mindst også min fødselsdag. En hulens masse fejringer og jeg elsker det. Faktisk fylder min bedste veninde og min niece også år denne måned. Mon ikke min kage-kvote ryger lidt op. Men altså den gyldne dame her fylder år og jeg har derfor hygget mig med at lave en lille ønskeseddel..

nyheder61nyheder62

Støvler | BluseFugato Højtaler | Brune Støvler (På tilbud i dag 13/10) | Ørestikkker (På tilbud) | Kjole | Tørbørste | Face Mist | Shampoo | Ansigtsolie | Øjencreme 

Min fødselsdag falder på en lørdag i år og der er dømt koncert og bytur med manden og gode venner.

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i lavt gear