Sponsoreret video | "Thank you, Mom"

Gyldne glimt fra CIFF Kids

Det var ikke helt uden bekymringer jeg tog afsted til børnemodemessen CIFF Kids i sidste uge helt alene med lille Edith. Men min bekymringer blev hurtigt gjort til skamme, for hun var en stjerne på hele turen. Både hos vores fantastisk søde værter, som vi overnattede hos, men også på selve messen. Jeg nød at kunne indsnuse nye tendenser, møde nye og kendte ansigter. Det er jo alt for sjældent jeg f.eks. ser alle de skønne københavnske bloggere og alle de dygtige designere og brands.

På CIFF Kids (Copenhagen Inernational Fashion Fair – Kids) så vi primært på SS17 kollektioner, moden er jo altid et skridt foran. Så alle de fine sager kommer først i butikkerne til næste år.

IMG_0026IMG_0023

Edith fik lov til at gå på opdagelse hos Play For Life og afprøve en masse fint og spændende legetøj. Vores favoritter var helt klart denne seje sag fra B Toys og den helt fantastisk søde og sjove enhjørning ved navn Ursula fra Jellycat. Så nu ved jeg da, hvad vi kan glæde hende med, når hun om alt for snart fylder 1 år.

IMG_0043IMG_0033

Christina Rohdes smukke stand. Virkelig en kollektion jeg glæder mig til og der kommer også nogle helt fantastiske voksensstyles. Derudover havde de lavet den mest fantastiske video til kollektionen, som også blev vist på standen.

IMG_0042

Forum var i anledning af CIFF Kids messen blevet fint udsmykket og jeg var især vild med de smukke installationer af Kirstine Mandsberg.

IMG_0044

Et lille smugkig på nogle af nyhederne fra Fabelab, som jeg virkelig faldt pladask for. Heldigvis kommer de smukke tæpper allerede i handlen her til efteråret.

IMG_0030

Noget andet jeg faldt for var dette smukke print fra Wheat. Det viste sig efter en snak med designer Charlotte Galsgaard at printet er en blanding af nogle af de game print. Som en slags “best of” og jeg har været Wheat fan siden sør Agnes kom til. Så det giver jo god mening. Så pigerne skal helt sikkert have hver deres kjole i det print til næste sommer.

IMG_0054IMG_0051IMG_0057

Til kollektionsfremvisning ved KNAST by KRUTTER og KRUTTER, hvor designer Birgitta Sonn viste frem af de fine sager. Hun var selv smukt iført et sæt fra den kommende voksenkollektion.

IMG_0062IMG_0035

Tropisk stemning ved fine Poppy Rose

IMG_0063

Edith charmede til højre og venstre..

IMG_0060IMG_0059

Og så havde CIFF Kids igen lavet deres fantastiske trendshow denne gang stylet af Katrine Roug fra Keiki. Og Edith og jeg var heldige at have “front row seats”. Efter showet hoppede vi i bilen og trillede mod færgen til Aarhus. Godt mættet af fine indtryk og en masse at glæde sig til.

Kh Lou

2 kommentarer

 • Selvom jeg ikke ville have været vores ferie på Bornholm foruden, var det nu også temmelig mærkeligt ikke at være på CIFF med dig og pigerne. Næste år, næste år. Måske uden dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Ja næste år og bare os uden de små. Det er en plan. Glæder mig allerede 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video | "Thank you, Mom"