Jul i friheden

Gyldne Glimt

Så blev det weekend i den gyldne ghetto og jeg har en sjælden stund ved tasterne. Begge piger er syge, så mon ikke vi får en stille søndag i morgen. Mine gyldne glimt er sjovt nok alle spiselige denne gang..

img_0009

En gylden klassiker – herhjemme bager vi nemlig altid cookies med øjne. Tror jeg vil kaste mig ud i, at bage nogle julesmåkager i år. Men hvilke? Hit me hvis I ligger inde med gode idéer.

img_0552

Til min fødselsdag fik jeg denne virkelig smukke plade chokolade af min veninde. Hun kender min svaghed for flot emballage og havde købt den med hjem fra Berlin. Gadvide om jeg nogensinde nænner at spise den..

img_0121

Langt om længe fik jeg besøgt Aarhus Streetfood og hold nu fast, hvor er det et fantastisk sted vi har fået os der. Man har jo lyst til at prøve det hele! Så jeg må jo starte fra ende og tage en ny bod hver gang, jeg er forbi. Må snart afsted igen.

img_0125

I torsdags var manden og jeg på date ude på Kähler Villa Dining og det var så skønt med en pause fra at kokkere derhjemme og putte pigerne. Desværre kom vi hjem til en lille Edith febermus og Agnes vågnede op dagen efter med skoldkopper. Så det sure med det søde – right!?

Rigtig god weekend derude.

Kh Lou

Konkurrence på bloggen: Vind en julepakke fra Juniqe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i friheden