Når andre mødre rammer plet

Giveaway | Have yourself a Junique Christmas

REKLAME i form af samarbejde

** Konkurrencen er slut og den heldige vinder blev fundet vha. siden www.findenvinder.dk – stort tillykke til Heidi H. som jeg har sendt en mail afsted til. **

Åh ja vi nærmer os den søde tid! Derfor har jeg teamet op med super seje berlinske Juniqe for at forkæle Jer med lidt julegodter af bedste slags.

Hos Junique finder man et væld af kunstnere og her kan man bl.a. købe posters, T-shirts, stofnet, baby bodyer og meget mere med de mange forskellige kunstneres print på. Da jeg opdagede siden i foråret kunne jeg bruge timer på at browse rundt. Det har også resulteret i en masse fine T-shirts og iPhone covers. Men nu står julen for døren og i den forbindelse har de lavet en skøn julekollektion og den sejeste kick-ass julekalender med 24 plakater.

nyheder75nyheder76

Jeg er egentligt ret vild med idéen om at julepynt også sagtens kan være en juleplakat. Inde på webshoppen har de også lavet en guide til gaveidéer i forskellige kategoerier. Mit bud til en sej gave til ens veninde eller søster kunne se sådan her ud:

nyheder77

Og som noget ekstra fint har jeg fået lov til at stykke en fin præmie  sammen til Jer af nogle af Juniqe’s skønne juleprodukter, som består af følgende:

1 stk “Santa Baby” t-shirt

1 stk “You had me at Ho Ho HO” plakat

1 pakke julekort – Christmas Spirit

For at deltage så læg en kommentar herunder og fortæl evt. hvilket Juniqe produkt I synes er sejest.

nyheder74

Jeg trækker en heldig kartoffel den 20/11  – Held & Lykke!

Kh Lou

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Juniqe

57 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når andre mødre rammer plet