Gyldne Beauty Favoritter | Efterår

Gyldne glimt

Jamen så susede der lige endnu en uge forbi ørerne på mig. Kan ikke huske hvornår der sidst er gået over en uge uden bare et enkelt bjæf her på bloggen. Der var lige en lille frk. Edith, der blev syg, så vi har haft fokus omkring hende. Men hun er så småt i bedring og jeg syner lidt mere overskud ude i horisonten. Så nu krydser vi lige poterne og satser på en sygdomsfri weekend. For jeg fylder år og mor her skal skisme ud og luftes. Meget tiltrængt og jeg glæder mig pænt meget. Så fingers crossed!

img_0430

Weekendens pæne men behagelige hjemme-outfit. Jeg havde et par timer alene i lejligheden søndag (Edith sov og de to andre var på tur). Her greb jeg chancen og begyndte på det endeløse projekt “mere-minimalistisk-lejlighed”. Ren utopi for en samler som mig, men arbejder på det. Når man bor 4 mennesker på 85 kvadratmeter, må der godt ryddes ud engang imellem. Det er og bliver så bare mit evighedsprojekt. Måske jeg snart skal vise lidt af vores brune hjem. Brunt pga. alle vores teaktræs møbler og det knap så pæne lakerede trægulv vi har i lejligheden.

img_0397

Bliver lige nødt til at sige det igen, hold op hvor jeg elsker oktober måned med dens smukke lys (på de gode dage) og alle de fantastisk fine blade. Andre end mig der også altid lige skal have de fine blade med hjem?

img_0322

Vi tog en hurtig beslutning inden Edith fyldte år, da vi godt kunne se at tiden var knap. Det endte med at blive den bedste beslutning – vi bestilte simpelthen både mad og kage udefra til fødseldagsgæsterne. Man skal vel benytte sig af at bo tæt på Langenæs Bageren engang imellem ikke!? Normal sætter jeg en stor ære i selv at kreere mit bagværk og bygge lagkager. Men det er jo heller ikke sjovt, hvis man skal stresse helt vildt og måske gå glip af nogle af festlighederne. Så lige denne gang var det ret ok med hjemmebragt.

img_0310

Min lille skaldede baby, som havde en fest. Tænk at hun nu er 1 år.

Kh Lou

1 kommentar

  • Anne V

    Jeg vil i hvert fald rigtig gerne se mere af dit brune hjem😊 Og sikke dejlige billeder. Også her ryger der blade med hjem, de er så smukke og min datter er mindst lige så begejstret som jeg! Der er ingen bager som Langenæsbageren, jeg har i mange år boet lige om hjørnet og det var ualmindeligt hårdt at undvære den da vi flyttede😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne Beauty Favoritter | Efterår