følg med mig til London

gyldne glimt

IMG_0438

På min fødselsdag var jeg så heldig at få en mail fra den søde Linda, der driver en af mine yndlings blogs Simpel Dagbog, at jeg havde vundet den smukke Milk lampe. Vild jubel fra min side 🙂

IMG_0362IMG_0366IMG_0374

Shopping with kids – altid spændende! Denne gang var Marina og jeg taget på besøg hos Kaiku, hvor vi havde lille D og den lille frøken med. Der blev danset,  kysset, krammet og hujet. En fest for de små og heldigvis synes Dorte fra Kaiku bare at de var kære om kom med kaffe til mødrene 🙂

IMG_0350

Et stemningsbillede fra Ane Brun koncerten på Voxhall sidste fredag. Det var min sjette Ane Brun koncert og er langt fra færdig med hende. Denne gang optrådte hun solo og fik virkelig ram på mig (igen igen)..

Skriv en kommentar

 • Åh den er så fin den lampe! Den har stået på min ønskeliste i flere år – en dag…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Samme her og nu er den endelig flyttet ind 🙂
   Håber du også får glæde af en en dag – den giver et fantastisk lys!

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Just a wee bit stressende med de to baryler på slæb, men for hulan, hvor deres gensynsglæde og evne til at lege sammen bare trumfer det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

følg med mig til London