en lille nisse rejste..

give-away | hokus pokus alfons åberg

** Konkurrencen er slut – de heldige vindere blev Louise & Baysen, som begge har modtaget en mail – tillykke 🙂 **

Så blev det sørme den 24. december ? hold op hvor er det bare gået stærkt! I dagens anledning skal der selvfølgelig være en lille give-away her på bloggen. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde 2×2 biografbilletter til den fine ?Hokus Pokus Alfons Åberg? film og bogen dertil. Så to heldige læsere kan vinde 2 billetter hver og en bog. Filmen har præmiere den 25. december.

Det er jo rart at have noget at se frem til efter juleaften, som jo for de fleste børn er kæmpe stort. En biograftur er jo noget helt specielt og hyggeligt 🙂  Alfons Åberg er en dejlig børneklassiker, som er finurlig og sød og let at følge for selv de helt små.

For at deltage skal I blot smide en kommentar her til indlægget, måske I kan huske Jeres første biograftur/film? Yderligere må I også gerne følge bloggen via bloglovin her eller like på facebook lige her. Dette er dog ikke noget krav for deltagelse.

IMG_4846IMG_4841

Jeg trækker en vinder den 28. og offentliggør vinderen her i dette indlæg.

 Så vil jeg blot ønske jer alle en dejlig og gylden jul!!!

kram / Lou

 Den allersidste låge i Petit Podiums julekalender er blevet åbnet hos Marina . Bag lågen gemmer sig en løbecykel fra Name it. Deltag lige her!

Skriv en kommentar

 • Cecilie Hjortsbjerg

  Åh det kunne være så hyggeligt at komme ind og se Alfons. Jeg kan ikke huske hvilken biograftur der var min første, men jeg kan tydeligt huske at jeg var inde og se Hannibal og Jerry med min mor og lillebror engang. Den var et hit:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Aa

  Min første biograftur var Bambi…. og min mor har fortalt mig at jeg græd så meget , da Bambis mor bliver skudt, at vi måtte gå ud af biografen….. Første møde med biografen og første møde med virkeligheden : )!
  Jeg elsker Alfons Åberg. Han er dejlig ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  En af de tidligste biografture jeg husker, er da jeg var inde og se Jungledyret Hugo :).
  Jeg håber, jeg vinder, så jeg kan give min lille niece en dejlig oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Olesen

  På min første biograftur så jeg Lille Per sammen med mine forældre og lillebror. Det er mange år siden, men det var en stor oplevelse dengang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Første gang jeg var i biffen, var jeg omkring 10 år, hvor jeg så Space Jam med min søster.
  Jeg husker, at jeg sad ved siden af en yngre dreng, som ikke kunne læse undertekster, hvorfor faren måtte forklare hvert et ord, der blev sagt filmen igennem – mega irriterende.
  Ville elske at vinde, så jeg kunne invitere min store niece i biffen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja min første bio.tur var filmen roger rabbit:)
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kruuse

  Først så jeg Muldvarpen med de blå bukser på det lokale plejehjem, hvor der var sat filmfremviser af en art op. Min første rigtige bio-oplevelse var Dunderklumpen… Vildt at man egentlig husker det så klart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig jul!
  Jeg ville elske at snuppe mine to små under armen og give dem oplevelsen af deres første biograftur. Alfons Åberg er så hyggelig, og jeg er sikker på, at de ville nyde det.
  Jeg husker så tydeligt min aller første biograftur. Rejsen til Amerika. Strandbio i Esbjerg med min storesøster og fætter. Jeg løb grædende ud midt under filmen – den var simpelthen for uhyggelig.
  Kh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Min første bio tur skulle jeg se lille Per 🙂
  Ville elske at min datter med ind at se denne film,hun er pjattet med alfons
  Dejlig jul til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thisted-Widtfeldt

  Min allerførste biograftur var sammen med min mor og lille søster.Tror jeg har været omkring 10 år gammel.Vi var inde og se Jern Henrik.Vi sad på første række da biografen var fyldt til bristepunktet,men man var dog ikke i tvivl om hvor vi sad for min mor har et meget gennemtrængede grin,som kun kan få andre folk til at grine med.. ( glemmer aldrig min første teatertur på Aarhus teater store scene,hvor hun fik ALLE i salen til at grine,incl skuespillerne på scenen,hvor hr director måtte rejse sig op fra den lille boks der er ved scenekanten,kan ik lige huske hvad den hedder,men han rejste sig sidst op og sagde “må vi så be om ro”. Nøj det var pinligt i en alder af 9,5 år). Nå men min datter vil blive så glad hvis hun skulle en tur i biffen og se alfons åberg:-) Ønsker alle en rigtig go jul:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Kan ikke huske min første bio tur, men kan huske en helt speciel tur da jeg ikke var så gammel hvor jeg var inde og se hook (Peter pan) med min tante og onkel og vi måtte både få juice, slik og popcorn …..og det var en lørdag AFTEN ….meget stort når man ikke er så gammel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Ayvali

  Kan ikke huske min egen første tur i biografen men ville synes det kunne være skønt at tage min dreng på 2,5 år med til hans første biograftur og se Alfons Åberg:)

  Glædelig jul fra Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Ej, hvor vil jeg gerne vinde til mine små niecer!
  Jeg er ikke sikker på, at jeg kan huske min første biograftur – men de første film jeg kan huske er Bernard & Bianca og Den Lille Havfrue, som stadig er nogle af mine yndlingstegnefilm 🙂

  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På min første biograftur så vi ‘Tror du på Julemanden’ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Vibe

  Kan ikke huske min første biograftur, men kan huske min søns, som var for et par år siden. Vi var inde og se Otto er et næsehorn og han elskede det. Har også lovet ham at vi skal ind og se Alfons Åberg, så det kunne da være skønt med et par billetter:)
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg kan lige så tydeligt huske Skolebio, det var en fantastisk opfindelse, for det var meget sjældent, at vi var i biografen, så det var virkelig værdsat <3
  Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan huske at jeg gik i biografklub i de små klasser om lørdagen. Det var så hyggeligt 🙂
  Håber at vinde så jeg kan tage min søn med i biografen for første gang
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den første biograftur jeg kan huske er Løvernes Konge i Næstved Bio.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Min første biograftur var sammen med min mor. Vi så Jungledyret Hugo. Det var helt vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waldemor

  Mindes at min første bio tur løvernes konge med min farmor -puha hvor jeg græd..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Ihhh der vil jeg da gerne invitere min søn Bastian med ind <3 Mit første biograf mine var da jeg så Lille Per (julefilmen) – husker tydeligt vi sad på almindelige stole <3

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S

  Jeg så Valhalla, som den allerførste film i biografen. Det var store sager:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte j

  Jeg kan huske at en af de første film jeg var i biografen og se var Snøvsen. Elskede den film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Min første tur i biograften var Krummerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Meier Nielsen

  Jeg kan ikke huske den første film jeg selv har set, men min nevø´s første tur var løvernes konge og han sad med åben mund hele filmen igennem, det var så sjovt at se. Jeg har igennem min barndom og voksenliv været stor fan af Alfons så ville elske at tag min datter ind og se hans nye film

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg tror faktisk at den første film var Pretty Woman, som jeg så i Palads på en ferie hos min moster i København.
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg husker glæden ved at gå i biografklub som barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Min første film i bio var lille Per, min anden var James Bond. Det var en stor oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den første filmen jeg så alene var Mulan;) – og første film med familien var Flåklypas julefilm (en julefilm med figuerene fra Bjergkøbing Grand Prix) :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min første Bif tur var for at se Den lille havfrue. Det vildeste var dengang jeg fik lov at se Titanic!

  Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette C

  Jeg kan huske min nevø og nieces første tur i biografen. Min søster og jeg tog dem med ind for at se Tigerdyrets familiefest fordi vi selv gerne ville se den. Kan nemt se det samme ske med Alfons, bare med mit eget barn denne gang 🙂
  Rigtig glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en lille nisse rejste..