Gyldne Glimt

En kørepose i særklasse

REKLAME i form af test af produkt

På det før omtalte CIFF Kids (børnemodemesse) tilbage i februar blev jeg introduceret for en fantastisk nyhed fra Wheat. Nemlig den lækreste kørepose lavet i deres velkendte termo-stof. Har man haft fingre i deres termotøj, ved man at det er gode sager. Faktisk har jeg selv en af deres termojakker i den største voksenstørrelse og den er så skøn. Sidste vinter holdte den mig varm med kun en regnjakke over og så er den blød og med god bevægelighed. Så jeg kan ved at det er kram, når jeg sender Agnes afsted i hendes termotøj fra Wheat.

Men altså tilbage til køreåposen, som vi så imellemtiden fået lov til at teste på den lille frøken Edith.

IMG_0291IMG_0212IMG_0211IMG_0280IMG_0286IMG_0348IMG_0345

Posen åbnes og lukkes med lynlås og har det blødeste bamsefoer indeni. Foran har den en lomme med en refleks på. Tænker lommen er ideel til eventuelle ekstra sutter eller små puttebamser. Den er lavet til at passe i forkellige vogne/autostole med huller til seler bagpå. Vi bruger den i vores Baby Jogger, hvortil jeg synes den er helt perfekt. I den periode vi har testet den, har hun aldrig været hverken svedig eller kold. På de meget varme dage, som vi desværre ikke har haft så mange af, har posen ikke været lukket. De lidt lunere dage har posen været lynet til og når det er køligt har jeg brugt et tyndt uldtæppe inde i posen. Jeg tænker at til vinter ville jeg bare putte en dyne ned i posen.

Den er virkelig blød og vamset indeni og ville ønske jeg selv kunne prøve en lur i den. Men det må jeg hellere overlade til Edith, som elsker at putte i den og virker til at være ret glad for hættedelen. Udover at den er blød, lækker og funktionel, så er den også den fineste kørepose jeg har set. Og ja smukt design er altså ikke at kimse af. Posen fåes i den støvede rosa og to grå nuancer de koster 499,- stykket. I kan finde dem lige her på Wheats egen webshop.

Nyheder48

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Wheat, som vi har testet køreposen for.

1 kommentar

 • Malou

  Hejsa
  Ved godt det er et gammelt indlæg, men nu prøver jeg alligevel:) og håber du vil svare.
  Jeg tænker at købe en Wheat kørepose. Men, er det muligt at få en fempunktssele igennem den, som der jo er på babyjogger? Og hvor længe har i kunne bruge posen, altså blev den for lille da hun var et år?
  Mvh. Malou.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne Glimt