Mine yndlings t-shirts - nu med rabat!

Gyldne Glimt

Runder ugen af med lidt gyldne glimt fra de sidste tre uger, hvor jeg vist har brugt mobilen mere end kameraet. Men der var lige lidt gyldne bidder på rullen..

IMG_0007IMG_0009

For godt tre uger siden mødtes jeg med de to skønne damer Nicoline og Michelle for at lave en lille mere eller mindre spontan foodwalk. Egentlig ville vi have startet hos Kjærs Kaffebar, men der var ferielukket. Så det blev til Langhof & Juul i stedet. Efterfulgt af den skønneste frokost på Pho C & P (Sønder Allé 14). De laver super lækker vietnamesisk mad til en god pris og jeg har allerede været forbi 3 gange på tre uger. Her kan man købe byens bedste friske ruller. Enough said!

IMG_0010

Det blev til vores første tur i Cirkus Summaram for Agnes og jeg. Takket være den kære Marina, der havde været tidligt ude og fået fat i billetter.  Vi havde en helt fantastisk eftermiddag og håber at kunne gentage turen til næste år.

IMG_0261IMG_0262IMG_0268

Gåture med en sovende Edith rundt i Aarhus fører smukke glimt af byen med sig. Men også hyggelige kaffepauser, man har vel barsel (lidt endnu).

IMG_0273

En aften på Godsbanen hvor jeg sammen med en flok andre heldige kartofler blev forkælet med lækker mad på Spiselauget. Må snart forbi og spise der igen. Deres brunch skulle efter sigende også være ret legendarisk.

IMG_0277

En smuk uge går på held og en ny venter lige rund om hjørnet. Jeg har hørt rygter om at det bliver sommer igen i næste uge. Åh ville det ikke bare være rart med et lille skud sommer inden vi for alvor skal trække i striktrøjerne. Jeg hepper herfra ghettoen!

Kh Lou

2 kommentarer

 • Vi må og skal afsted igen næste år. Problemet er bare lige, at mændene (i hvert fald min derhjemme) også vil med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Det må vi helt sikkert! Hehe jamen det er da også super fedt at være afsted. Små som store Ramasjang-fans 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings t-shirts - nu med rabat!